Record - copil gigant din copii. Actiune inedita la Suceava, acolo unde, in parcarea unui mall, peste 2.000 de elevi de la zece scoli generale au dansat in sincron, formand imaginea unui copil gigant. Flashmob-ul a fost filmat din avion de organizatori, pentru a demonstra ca este vorba de un record. Indrumati de instructorii unei scoli de dans, copiii s-au asezat in siruri, pe locurile dinainte stabilite, pentru a lua forma un copil, care putea fi observat perfect din avion. Copiii, imbracati in tricouri albe, au dansat pe melodia Corinei - "No Sleeping", scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un american l-a prins pe cel care i-a furat laptopul cu ajutorul unui program ascuns. A reusit sa-l fotografieze si s-a dus la politie. Un barbat caruia i s-a furat laptopul i-a ajutat pe politisti sa prinda hotul, folosind un program instalat pe calculator, care face poze prin webcam la intervale regulate, scrie Daily Mail. Designerul Joshua Kaufman, din Oakland (SUA), a crezut ca si-a pierdut definitiv Macbook-ul, in martie, cand un hot i-a patruns in locuinta si i-a furat calculatorul. L-a descurajat si faptul ca politia a acordat prioritate redusa cazului sau. Curand insa pagubitul si-a amintit de software-ul pe care il instalase pe laptop. Integral in Gandul.

O fetita de un an si jumatate a mers singura prin padure sase kilometri. O fetita de un an si jumatate din satul Cornitel, Bihor, le-a dat rudelor si politistilor o adevarata lectie de supravietuire. Ea a plecat din curtea unei vecine si a mers prin padure o noapte intreaga, parcurgand sase kilometri. In acest timp, 70 de politisti o cautau. A aparut a doua zi, in bratele unui padurar. Mihaela a disparut acum cateva zile din curtea unei vecine, in timp ce parintii erau la munca. Mama ei, Viorica Indreica, s-a dus s-o ia si nu a mai gasit-o. Si-a anuntat sotul si rudele, cu care a verificat zona din jurul casei, situata la marginea padurii. In jurul orei zece seara au anuntat politia. Peste 70 de politisti, jandarmi si sateni au pornit in cautarea copilului, scotocind intreaga zona, cu un caine "de urma". Cautarile s-au intins pana in jurul orei trei dimineata, apoi au fost suspendate si reluate dimineata. "Pe la ora 10.00, un om din sat a aparut cu ea in brate la politie. Era dupa lemne in padure, la vreo sase kilometri de noi. Cand sa se urce in tractor, a vazut-o pe fetita fugind spre el. Nimeni nu s-a gandit ca putea ajunge asa departe", zice mama Mihaelei, citata de Cancan.

FHM din SUA a pus un barbat in topul celor mai sexy 100 de femei. Publicatia americana destinata barbatilor si-a cerut scuze dupa ce a introdus in faimosul top "100 cele mai sexy femei din lume in 2011" pe Andrei Pejic, un model de sex masculin, anunta site-ul guardian.co.uk. Cititorii revistei din SUA l-au votat pe Pejic, acesta plasandu-se in top pe pozitia 98, inaintea artistei Lady Gaga. FHM l-a inlaturat pe Andrei Pejic din clasament dupa ce mai multe publicatii americane au criticat gestul. Manechinul androgin a fost prezentat sub titlul "De ce il iubim pe Andrei Pejic", iar in profilul sau online el este numit "o chestie" si "o specie blonda" ce aspira sa devina model pentru faimoasa marca de lenjerie intima Victoria's Secret. Integral in Click.

A chelit peste noapte. Cand s-a ridicat din pat, intr-o dimineata, o britanica a observat ingrozita ca o mare parte din frumosul ei par lung i-a ramas pe perna. In urmatoarele ore, a chelit de tot, iar parul nu i-a mai crescut de atunci. Parul era lucrul pe care il iubea cel mai mult la ea si pe care-l ingrijea cu sfintenie. La un moment dat, intr-o noapte, acum noua ani, englezoaica Pam Glasse a ramas fara podoaba pe care punea atata pret. "M-am trezit intr-o sambata dimineata si, cand mi-am trecut mana prin par, am dat direct de scalp. Suvitele mele brunete ramasesera pe perna", isi aminteste femeia, al carei par nu a mai crescut deloc in ultimii noua ani. Medicii care au consultat-o ulterior i-au spus ca nu are nicio boala si ca, cel mai probabil, alopecia (caderea parului - n.red.) a fost provocata de stres, scrie Cancan.