Doi barbati au purtat pe trupuri 50 de kilograme de albine. Doi chinezi au participat, in weekend, la un concurs in care au fost acoperiti, din cap pana in picioare, de albine, scrie Daily Mail. Pentru inceput, participantii s-au dezbracat, ramanand doar in pantaloni scurti si echipati cu ochelari de protectie. Apoi, s-au folosit albine-regina pentru a atrage mii de alte insecte.Concursul a fost castigat de un apicultor de 42 de ani, care a atras 26,86 de kilograme de albine intr-o ora. Cel care a pierdut concursul, un fermier de 20 de ani, a strans "doar" 22,9 kilograme in 60 de minute, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cum au reusit medicii sa salveze un bebelus! I-au refacut craniul ca pe un puzzle. Liam Rustell, un baietel de sase luni din Plymouth, Marea Britanie, care s-a nascut cu capul diform, din cauza unui sindrom rar, a fost salvat de la moarte cu ajutorul unei operatii spectaculoase. Medicii i-au rupt craniul in bucatele si i l-au lipit la loc, intocmai ca intr-un puzzle. Liam Rustell, un bebelus britanic de sase luni din Plymouth, Devon, s-a nascut cu o forma de craniosinostoza, care i-a provocat malformatii la nivelul craniului. Pentru ca forma anormala a capului sau incepea sa-i impiedice dezvoltarea creierului, fapt care, daca nu l-ar fi ucis, l-ar fi transformat intr-o leguma, Liam a trebuit operat. Pret de sase ore, medicii i-au indepartat craniul si l-au impartit in patru bucati. In cele din urma, doctorii au lipit bucatile la loc intocmai ca intr-un puzzle, creandu-i copilului un cap cu o forma normala, care sa-i permita sa se dezvolte asa cum trebuie, potrivit Cancan.

O scrisoare de dragoste din 1958 isi gaseste destinatarul 53 de ani mai tarziu. O scrisoare de dragoste trimisa in urma cu 53 de ani de iubita unui student al Universitatii California a ajuns in urma cu cateva zile pe campusul din Pennsylvania. Reprezentantii universitatii l-au gasit pe destinatar care urmeaza sa primeasca scrisoarea trimisa in 1958, relateaza BBC News. Scrisoarea i-a fost adresata lui Clark C Moore, student la vremea aceea. Barbatul isi schimbase insa numele si a fost gasit cu ajutorul unui prieten de-al sau care a citit in presa despre scrisoarea ajunsa cu jumatate de secol mai tarziu. Moore isi schimbase numele in Muhammad Siddeeq si fusese casatorit cu femeia pe care o curta in studentie. Intre timp, cei doi au divortat, dar au impreuna patru copii, scrie Gandul.

O bunicuta din SUA are unghiile de aproape 6 metri. O femeie in varsta de 48 de ani din Statele Unite a reusit o performata mai putin intalnita. Jazz Ison Sinkfield, o "tanara bunicuta" din Atlanta, nu si-a mai taiat unghiile de 22 de ani, asa ca acestea au ajuns la o lungim impresionanta. Lungimea totala a unghiilor lui Jazz este de 5,79 metri, iar cea mai lunga masoara nu mai putin de 61 de centimetri. Jazz isi iubeste unghiile ca pe proprii ei copii. "Nu pot sa nu imi iubesc copiii, asa ca nu pot sa nu imi iubesc unghiile. Sunt ", a spus Jazz, pentru postul american de televiziune TLC, potrivit Click.

Nu e un banc cu scotieni: posesorul masinii din imagine s-a zgarcit sa dea 3 euro pe parcare. Un britanic zgarcit a ramas cu buza umflata, dupa ce planul sau de a economisi 3 euro a esuat. Ca sa nu plateasca parcarea, soferul a decis sa-si lase bolidul, un Alfa Romeo Spider, pe un doc din orasul-port Portsmouth, scrie Daily Mail. Curand insa, o maree a tras masina in apa. Soferul nu a fost martor la incident si nici nu si-a recuperat masina, fiindca plecase deja la Londra, cu trenul. Politistii au reusit sa dea, totusi, de ginerele barbatului. "Are masina asta de cativa ani, e mandria si bucuria lui. Va fi suparat cand va afla ce s-a intamplat. Este ridicol", spune ginerele, citat de Gandul.