Dupa Dinamo, nici Rapid nu s-a omorit sa lupte impotriva CFR. Dusmanii dusmanilor mei sint prietenii mei. Asta a parut tactica de joc a giulestenilor.

Stiu, e riscant! Cine scrie ca Mioveniul a intrat cu rezervele in Ghencea si ca Sorin Cirtu a pregatit o tactica-Prozac este impotriva Stelei!

Cine observa ca giulestenii au judecat meciul de la Cluj in cheia revansei fata de Steaua este impotriva RapiduluI!

Dar stiti ce? Sa fiti sanatosi! Sa fiti sanatosi voi, toti aceia care va declarati indignati de manevrele rivalilor, dar le gasiti acceptabile pe cele ale favoritilor!




De fapt, nu suporterii sint principalii vinovati. Ei alcatuiesc doar perdeaua de fum sentimental a acestui final de campionat. Calculul e simplu: patronul stelist si cel ceferist au incins o lupta de sumo cu 10 milioane de euro intre ei. Toti cei care se gasesc pe margine risca sa fie striviti de colosul care va fi aruncat din ring. De aceea, se dau din calea lor. Ceea ce este deplin explicabil pentru cei mici si definitiv rusinos pentru cluburi precum Dinamo si Rapid! Ai caror jucatori au ajuns sa judece dupa logica echipelor de pluton: “Mai bine iau ca sa pierd, ca sint sigur!, pentru ca oricum mi-ar fi greu sa bat!”.

Comenteaza pe blog.