Dan Diaconescu continua la OTV campania de victimizare si de ofensiva la adresa CNA, a puterii si apresedintelui Basescu. Pe langa anuntarea prezentei liderului PP-DD la "noi mitinguri spontane" anti CNA, de pe burtiera aflam ca potrivit sondajului CSCI, Partidul Poporului-Dan Diaconescu a trecut peste PDL.

DD peste PDLFoto: Captura OTV

Aceasta dupa ce a doua zi dupa anuntarea sanctiunii dictata de CNA impotriva postului amintit, DD invoca un alt sondaj in care PP-DD era la 30% din preferintele electoratului.

A urmat o poveste cu arestarea lui Patriciu si o sfatuire de taina intre Monica Macovei si presedintele Basescu unde in combinatie a intrat un pesedist ce a ajuns la ospiciu de suparare ca a pierdut alegerile. Nebunul respectiv si-a infiintat partid, l-a fortat si pe Diaconescu sa se inscrie in el, iar apoi a ordonat arestarea oamenilor din OTV fiindca acesta l-a refuzat. Pentru a intelege mai bine telespectatorul otevist despre ce vorbeste omul de la pupitru, DD a pomenit ca e vorba de UNPR si si ca acelasi om i-a smuls "o adeziune si lui Victor Ponta, adeziune ce urmeaza sa fie scoasa acum la alegeri". Totul intr-o conspiratie menita sa subordoneze Justitia si Politia.

Mesaj de sustinere pentru DD pe scrol: "Dan Diaconescu este Fat-Frumos. Piticii suntem noi poporul. Vrajitoarea cea rea sunt cei de la putere".

Cateva sute de persoane au protestat joi in fata sediul CNA de la Palatul Parlamentului, scandand "OTV, OTV" si "Jos CNA". Protestatarii au pancarte cu mesaje de sustinere la adresa OTV si drapeluri tricolore.

Tribunalul Bucuresti a admis intrarea Ocram Televiziune, compania care opereaza OTV, in insolventa, scrie Paginademedia.ro.

Insolventa a fost ceruta de compania de productie Mamitzu Production. Firma desemnata sa se ocupe de insolventa Ocram este Accis Solv Ipurl, care administreaza si insolventa agentiei Odyssey, potrivit sursei citate. ​Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Mamitzu Production este o firma din Bucuresti, aflata in faliment si care ii are ca unic asociat pe Serbu Eugeniu Marius.

CNA urmeaza sa discute, in sedinta de joi, o cerere a Ocram Televiziune SRL, care opereaza postul OTV, de a reanaliza decizia de marti a Consiliului, prin care se reduce la jumatate perioada de licenta pentru aceasta televiziune din cauza publicitatii politice. Prin decizia respectiva, OTV mai poate sa emita pana pe 28 septembrie. Vicepresedintele CNA, Ioan Onisei, a declarat astazi la RFI ca o noua injumatatire nu este exclusa.