Ecaterina Andronescu, invitata in cadrul emisiunii ''Vorbe Grele'', la Antena 3: Nastase traieste o drama de 8 ani.

Captura televiziuniFoto: Colaj foto

Fostul ministru al educatiei a declarat ca ''Adrian Nastase are valoare oriunde l-ai aseza. (...) Chiar daca USL-ul nu castiga, cred ca soarta lui ar fi fost aceeasi. E un om extrem de mandru si nu cred ca domnia sa ar face o cerere de gratiere. (...) Am inteles ca si altii pot sa ceara gratierea, nu neaparat partile in cauza. Adrian Nastase are foarte multi oameni in tara care il apreciaza, deci nu cred ca aceasta ar fi o problema''.

''Profitorii politici ai tragediei. O tara in fierbere dupa gestul lui Adrian Nastase'', titreaza B1 TV. Codrut Stefanescu, secretar general al Consiliului General al PSD, spune ca ''s-a respins orice fel de proba in procesul lui Adrian Nastase, a fost o hartuire de opt ani de zile. (...) Decizia va fi atacata la CEDO, acolo unde se va face dreptate''. De asemenea, Codrut Stefanescu este de parere ca Nastase ''nu ar accepta sub nicio forma o eventuala gratiere din partea presedintelui Traian Basescu''.

''Cum s-a impuscat Adrian Nastase'', se intreaba televiziunea Nasul TV. Jurnalistul Catalin Antohe se intreaba “cum este posibil ca Adrian Nastase, care apare in nenumarate imagini ca fiind dreptaci, sa incerce sa se sinucida tragand cu mana stanga?”.

''Intrebari fara raspuns in cazul lui Nastase'', noteaza Digi 24. Emil Costache, ofiter criminalist, spune ca procedurile in cazul arestarii lui Adrian Nastase au fost respectate.

''Dan Diaconescu, dupa doi ani de la arestare'', arata Romania TV, avandu-l ca invitat chiar pe acesta. Urmeaza ''Cine i-a dus cadouri lui Adrian Nastase''.

Realitatea TV a difuzat emisiunea ''Trezeste Romania'', emisiune moderata de Andreea Marin.