Invitat in cadrul emisiunii 100% de pe Realitatea TV, fostul presedinte al PSD, Adrian Nastase, s-a aratat dezamagit de voturile obtinute de PSD la euroalegeri precum si de rezultatul reformei din partidul sau.

Nastase spune ca daca acum cativa ani PSD era peste Alianta DA acum fortele de dreapta domina, in multe judete acestea avand si un avansa de 40-50% din voturile electoratului.

Deputatul PSD spune ca reforma din partidul sau initiata de actuala conducere trebuia sa conduca la niste rezultate substantiale dar ca lucrurile nu s-au intamplat asa, ci din contra.

Mai mult, el a sublinita faptul ca PSD-ul a pierdut pana si pozitia de principala forta a Opozitiei in dauna, tot a unui partid de dreapta, PD. Referitor la relatia sa cu seful PSD, Mircea Geoana, Nastase spune ca aceasta e ca si inexistenta.

In ceea ce priveste actualul context politic, Nastase crede ca PSD ar trebui sa sprijine actualul Guvern pe anumite initiative si sa nu voteze o eventuala motiune de cenzura.

Adrian Nastase spune ca se gandeste inca sa candideze la sefia PSD deoarece a facut multe pentru acest partid si soarta lui nu-i poate fi indiferenta. Fostul demnitar considera ca nu are o problema de imagine din cauza dosarelor in care este cercetat sau judecat spunand ca si presedintele Basescu are dosare si asta nu-l impiedica sa fie perceput ca un lider politic.