Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, si-a continuat seria dezvaluirilor halucinante, joi seara, la Antena 3. Aceasta sustine ca a fost rapita de o grupare mafiota condusa de Vasile Blaga si internata 3 luni de zile fortat la clinica de psihiatrie dr. Alexandru Obregia.

Laura Georgescu mai sustine ca fiica sa i-a zis ca nu si-a mai vazut tatal cu 3 zile inainte de accidentul fatal.

"Fata mi-a spus ca de miercuri nu mai stia nimic de tatal ei, iar eu am presupus ca era in arest. Ea a intrebat de el, dar nici bona, nici Uliana Ochinciuc nu i-au spus unde este", a spus fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Totodata, femeia spune ca fetita nu se afla la ea in momentul accidentului mortal al lui Condrea, asa cum s-a spus pana acum.

Intr-o aparitie stranie, fosta sotie a lui Dan Condrea a facut joi dimineata o serie de afirmatii halucinante si neverosimile, fara a oferi vreo proba pentru cele sustinute. Fosta sotie, Laura Georgescu, a declarat joi dimineata dupa audierea sa la Tribunalul Bucuresti, unde a cerut instituirea de urgenta a unui ordin judecatoresc pentru protectia copilului pe care il are cu patronul Hexi Pharma, ca fostul sot era cu siguranta ofiter SIE si a fost filat de SIE si CIA, transmite Mediafax.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a mers joi la Tribunalul Bucuresti pentru un termen intr-un proces de custodie a copilului pe care il are cu fostul patron Hexi Pharma. De notat ca dupa divortul din 2011, instanta a incredintat copilul tatalui.

Femeia a declarat la iesirea din sediul instantei ca a depus pe masa judecatorilor mai multe documente din care, spune ea, reiese ca Dan Condrea a fost filat.

"Alexandru Condrea a fost filat in permanenta cum si eu am fost filata. A fost ofiter SIE, a fost filat in permanenta ", a spus Laura Georgescu.

Femeia a aratat si mai multe fotografii in care, sustine ea, ar aparea lucratori din cadrul serviciilor.

"Este o poza de la cununia civila, anul 1999. In aceasta poza apare colonelul Iancu Damian, Ministerul de Interne, Directia Doi si un Sfert. Ati dat in presa un comunicat SRI ca nu a existat filaj. Eu am prezentat in fata instantei de judecata probele de filaj", a adaugat fosta sotie a lui Condrea.

Intrebata daca este sigura ca a fost filata in prezent, ea a raspuns " intrebati-l pe domnul Cristian George Maior, dispozitivele lor sunt superioare celor ale lui Coldea. Nu avea cum sa nu-l fileze. Doar in ultimele doua luni, de cand cu aceea lege, nu au mai putut sa-l fileze".

Femeia spune ca documentele cu privire la activitatea Hexi Pharma le-ar fi luat dintr-un apartament al lui Dan Condrea, cand acesta era plecat din tara. Aceleasi acte le-ar fi depus la un denunt formulat in septembrie 2015 si le-ar fi inmanat si jurnalistului Catalin Tolontan.