Invitati la Realitatea TV, Adrian Nastase si Corneliu Vadim Tudor dau ca sigura divizarea unor partide de pe scena politca. Daca Nastase este convins ca PNL se va rupe, CV Tudor nu mai da multe zile PSD-ului. "Tribunul" spune ca actuala criza economica avantajea PRM-ul care "inoata ca peste in apa in aceasta criza" si va castiga la alegeri multe procente.

"Este mediul prielnic pentru un partid justitiar ca Romania Mare. Se vor prabusi multe mituri si legende si noi vom creste pana la alegeri", declara presedintele PRM care mai spune ca dupa ce a decis cine va fi presedintele Camerei va hotari pe viitor si cine va fi premier.

Corneliu Vadim Tudor nu a dat un nume in acest sens, dar spune ca nu-l va mai sustine sub nicio forma pe Calin Popescu Tariceanu la functie de premier. "Il si laud daca vreti pe Tariceanu. A fost bun... cel mai bun manechin din politica romaneasca. Daca isi pune si ciorapi Adesgo la prezentare... ce sa mai", l-a atacat seful PRM. Acesta sustine in continuare varianta amanarii alegerilor precum si inlaturarea sistemului uninominal de vot si-l avertizeaza pe seful statului sa "nu faca jocul aripii Tariceanu".

Si Adrian Nastase a vorbit de o importanta victorie politica: a sa la viitoarele alegeri prezidentiale. Pe tot parcursul emisiunii fruntasul pesedist a dat solutii la problemele actuale (criza economica, mariri de salarii, agricultura etc.) si a explicat: "daca eu eram/voi fi premier faceam asa...".

Adrian Nastase l-a atacat si pe Traian Basescu despre care spune ca a plecat in Spania ca sa faca campanie pentru PDL in loc sa stea in tara si sa caute, impreuna cu ceilalti factori de decizie, o iesire din criza economica actuala. "Tocmai de aceea", Adrian Nastase spune ca propunerea sa ca si candidat pentru fotoliul de la Cotroceni "ar fi cea mai buna".

"PNL se va sparge fiindca tensiunile acumulate in interiorul PNL-ului si fisurile aparute pot sa genereze o anumita orientare centrifuga in zona aceasta", a fost explicatia lui Nastase care mai sugereaza ca o viitoare alianta politica la guvernare s-ar putea face intre PSD si o astfel de grupare dizidenta.