Presedintele LPF, Dumitru Dragomir l-a atacat pe Dumitru Costin, presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori (AFAN), dupa ce liderul sindical a votat impotriva mentinerii in Liga 1 a cluburilor FC Timisoara si Gloria Bistrita. "Acest sindicalist, Dumitru Costin, nu are ce sa caute in Comitetul Executiv al FRF. Nicaieri in lume nu exista asa ceva. Numai aici in Romainia sindicalistii conduc tara, au bani, fac averi incomensurabile si intra in Parlament", a spus presedintele LPF in platoul emisunii "Nasul" (10 TV).

Mitica DragomirFoto: 10TV

Alte declaratii:

  • Am fost inspirati pentru ca am facut mai multe pachete pentru transmiterea meciurilor. Altfel, nu am fi putut obtine suma aceasta. A fost o strategie bine gandita, a spus Dragomir, dupa ce a reusit sa vanda si ultimele 6 pachete de transmisie a Ligii 1 catre operatorul RCS&RDS.
  • Ma tem ca decizia TAS in cazul cluburilor care nu au obtinut licenta va fi tradiva, deoarece campionatul va incepe inainte, iar cele trei cluburi vor ramane oricum in afara competitiei. Daca cele trei cluburi vor castiga la TAS, FRF va fi zdruncinata din temelii, a mai spus presedintele LPF.
  • Piturca va califica echipa nationala la mondialul urmator. La Euro 2012 nu ne vom califica. Piturca este cel mai indrepatit sa conduca echipa nationala in acest moment.