Salonul auto de la Paris va gazdui lansarea unui model pentru 4 persoane (2+2) marca Ferrari. Asadar nu este de mirare ca un exemplar bine camuflat al viitoarei sportive coupe a fost surprins la teste pe circuitul de casa al italienilor, in Fiorino. Dupa aparitia acestor imagini au aparut o serie de speculatii despre un posibil plafon decapotabil care ar putea fi produs de Pininfarina.

Reprezentantii casei de design italiene au declarat de curand ca intentioneaza sa isi extinda paleta de servicii si produse si ca vor lucra in stransa legatura cu Ferrari. O directie a acestei colaborari poate fi insasi “plafonul decapotabil” pe care Ferrari va folosi pentru modelul sau de 4 locuri. .

Nenumita inca oficial, masina poate purta numele de Dino si este un GT suficient de spatios la interior pentru 4 pasageri si cu dimensiuni exterioare similare modelului 612 Scaglietti. Sub capota masina ar putea primi propulsorul de 4.7 litri V8 al constructorului italian, unitate prezenta si in curtea celor de la Maserati.

StiriAuto