Noile versiuni de playere media iPod Nano şi iPod touch, lansate de Apple, vor fi disponibile şi pe piaţa din România la începutul lunii octombrie, au declarat reprezentanţii IRIS, distribuitorul Apple din România.

Lansarea a fost confirmată şi de Dan Roşu, directorul general Diverta, companie care a lansat ieri magazinul „ideea“, specializat în vânzarea de produse Apple. „ideea“ este primul magazin dintr-un lanţ naţional dedicat Apple, localizate în special în marile mall-uri. Pe 9 septembrie, Apple a prezentat două noi modele iPod Nano, cele mai subţiri de până acum, şi trei versiuni noi de iPod touch.

În SUA, noile modele iPod Nano costă 149 de dolari (versiunea cu memorie de 8GB) sau 199 de dolari (versiunea cu memorie de 16GB). iPod touch, varianta cu capacitate de stocare de 8GB, costă 229 de dolari, iar versiunea cu 32GB costă 399 de dolari. Reprezentanţii IRIS au spus că în România playerele vor fi mai scumpe decât în SUA, însă vor avea preţuri similare cu cele din magazinele europene.

Evenimentul Zilei