Initial, PNG a anuntat ca il sustine pe Aurelian Pavelescu, candidatul PNTCD. Becali spune ca partidul sau nu-l va mai sustine pe prim-vicepresedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, la Primaria Capitalei, ci va avea candidat propriu, „un domn Fuciu”, potrivit agentiei NewsIn. „Vom avea candidat la Primaria Capitalei. Eu initial am vrut sa-l sustin pe Aurelian Pavelescu, ca mie imi placea, era un om care intelege bine si imbratiseaza morala si doctrina crestina, dar partidul nu a fost de acord. Conducerea la centru atata m-a tocat la cap sa avem candidat si am zis «bine, ma».

Va fi un domn Fuciu. Nu-l cunoasteti, nu e persoana de notorietate. Nu mai stiu cum il cheama, parca Dan Fuciu”, a afirmat Becali.

In ceea ce priveste eventuale aliante ale filialelor PNG-CD pentru alegerile locale, Becali a precizat ca lasa la latitudinea organizatiilor locale sa faca aliante cu cine vor, inclusiv cu UDMR, PCM sau PSD, daca acestea sunt in folosul comunitatii. „Daca e bine pentru comunitate, pot face aliante cu orice formatiune. Nu suntem extremisti, pot face si cu UDMR. Care e problema? Ce are UDMR? Aia nu-s romani? Si cu PCM. Oricine, daca e pentru comunitate. Eu nu sunt extremist. Eu nu ii aprob pe cei care, folosindu-se de politica, fac lucruri care nu sunt folositoare comunitatilor”, a mai spus liderul PNG.

Gandul