Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, ii multumeste primarului Capitalei, Sorin Oprescu, pentru rezilierea contractului cu firma Dalli si il roaga sa procedeze la fel si in cazul contractelor cu firma Euroconstruct.

„Nu pot decat sa ii multumesc domnului Oprescu! De patru ani de cand sunt in politica, sunt atacata permanent din cauza contractului firmei Dalli cu Primaria Capitalei. Chiar daca acesta exista din 1995, pe cand eu eram inca studenta, chiar daca sotul meu a vandut actiunile pe care le detinea inca din iunie 2004", a declarat Elena Udrea intr-un interviu acordat cotidianului Evenimentul Zilei.

"Chiar daca, dupa cum am inteles, primaria lua 55% din incasari, nu din profit, ceea ce inseamna intre 2.000.000-2.500.000 $ pe an. Adversarii mei politici, din lipsa de alte subiecte, au continuat sa puna activitatea firmei Dalli pe seama mea", a mai spus Elena Udrea.

"Il rog pe domnul Oprescu sa rezilieze si contractele firmelor Euroconstruct, ale domnilor Casuneanu si Umbrarescu. Sigur, daca ele exista si daca il lasa PSD", a continuat secretarul executiv al PD-L.

Elena Udrea a mai afirmat, in timpul aceluiasi interviu ca, in cazul in care nu va deveni parlamentar in aceasta toamna, va demisiona din functia de secretar executiv al PD-L. "Categoric nu vom face niciun fel de alianta preelectorala. Noi ne dorim sa castigam alegerile in asa fel incat in parlament sa avem sustinerea unui guvern PDL. Personal, daca voi pierde si nu voi fi parlamentar de Bucuresti, imi voi da demisia din functia de secretar executiv. Sunt un om care a facut politica asumat pana acum si voi continua la fel."