Liderul PD-L, Emil Boc, a anuntat ca numele propus pentru functia de premier va fi cunoscut luna viitoare, iar acesta va fi o propunere suta la suta PD-L, insa a refuzat sa faca vreo nominalizare. Surse din partid ii dau ca si candidati pe Boc, Theodor Stolojan, Adrian Videanu sau Vasile Blaga.

Democrat-liberalii isi vor anunta propunerea pentru functia de premier in luna august, a anuntat, luni, presedintele partidului, Emil Boc, la finalul Biroului Politic. "Nominalizarea cu privire la premier va fi facuta in luna august si va asigur ca va fi o propunere pur PD-L", a declarat Emil Boc, informeaza NewsIn.

Liderul PD-L a refuzat insa sa ofere vreun indiciu asupra identitatii acestuia, insa surse din partid sustin ca democrat-liberalii au in prezent patru variante pentru Palatul Victoria: Emil Boc, Theodor Stolojan, Adriean Videanu sau Vasile Blaga, informeaza MEDIAFAX. Totusi, intrebat daca ultimul este un candidat posibil sau daca el ar renunta la mandatul de la Cluj pentru a merge la Palatul Victoria, Emil Boc a spus "nu discutam persoane", iar opinia publica va avea raspunsul in cateva saptamani.

Cotidianul