VIDEO Piloti de la Carpatair, acuzati ca au vrut sa decoleze fara a efectua operatiunile de degivrare. "Pilotul a incercat sa indeparteze gheata cu o matura"

48 de ore pe HotNewsFoto: Colaj foto

Conducerea Aeroportului International Cluj-Napoca va sesiza Autoritatea Aeronautica Civila Romana (AACR), dupa ce pilotii companiei Carpatair au incercat, sambata si luni, sa decoleze cu avioanele fara sa efectueze operatiunea de degivrare, respectiv curatarea ghetii depuse pe fuzelaj si aripi, relateaza Mediafax.

Exercitiul uitat al compasiunii

Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune. O tristete nesfarsita in fata racelii de metal din ochii sticlosi ai corbilor din presa.

HARTA DINAMICA Cum arata sistemul Park&Ride la metroul din Bucuresti si cum functioneaza la Londra. Cine construieste parcari pentru navetisti la marginea Capitalei

Multi dintre soferii orelor de varf in Bucuresti sunt cei care au ales sa se mute in ultimii ani in localitatile "suburbii" ale Capitalei. In acest context, un sistem "Park&Ride" in jurul retelei de metrou, cel mai eficient sistem de transport in comun din Bucuresti, ar fi o alternativa pentru cine nu vrea sa strabata orasul cu masina, insa la noi un astfel de sistem este aproape inexistent.

Ce lege vrea Guvernul sa faca in raspuns la hotararea pilot a CEDO pe problema restituirii proprietatilor: Despagubiri plafonate si esalonate - Raport CRPE

Guvernul ar putea veni cu o lege prin care decide plafonarea si esalonarea despagubirilor acordate fostilor proprietari, ca raspuns la hotararea pilot a CEDO din octombrie 2010 care obliga statul roman sa rezolve in 18 luni problema restituirii proprietatilor nationalizate in timpul comunismului, se arata intr-un raport al Centrului Roman pentru Politici Europene (CRPE).

Serban Huidu a spus ca din cauza conditiilor meteo nu a mai putut controla masina

Directorul medical al Spitalului Judetean Brasov, Adrian Albota, a declarat luni ca Serban Huidu le-a explicat medicilor ca accidentul s-a petrecut in conditiile in care "din cauza modificarilor climaterice" nu a mai putut controla masina, relateaza Mediafax.

VIDEO Miron Mitrea: Va candida la sectorul 1 Andrei Chiliman, la sectorul 4 Popescu Piedone si la sectorul 5 Marian Vanghelie. Mai sunt trei sectoare in discutie

"S-a stabilit ca trei sectoare vor avea candidati de la PSD si trei de la ACD. Stim ca va candida la sectorul 1, Andrei Chiliman, la sectorul 4 Popescu-Piedone si la sectorul 5 Marian Vanghelie. Deci sunt trei sectoare in discutie. S-a dat drumul la sondajele de opinie la nivel de sectoare si se vom vedea rezultatele saptamana viitoare probabil", a declarat Miron Mitrea la Discutia de Luni, o emisiune HotNews.ro - RFI.

Cine sunt cele trei victime ale accidentului provocat de Serban Huidu

Trei oameni au murit in urma accidentului provocat duminica de Serban Huidu, pe DN 1, in dreptul localitatii brasovene Timisul de Sus. La volanul Loganului se afla Lungu Stefan Balogh, de 65 de ani. Era lacatus mecanic, era casatorit si avea un baiat stabilit in Bucuresti. In urma coliziunii, a murit pe loc. In dreapta sa, in masina, se afla Magda Draghici, in varsta de 54 de ani. Avea o fata de 27 de ani, era divortata si era administrator la propria firma, potrivit Adevarul.

Berceanu: In cateva luni de zile Ioan Oltean a reusit sa numeasca in functii persoane anchetate de DNA si sa faca partidul de ras

"Nu exista nicio strategie pentru 2012 a partidului in schimb avem parte de tot felul de filozofi gen Voinescu si Macovei care sunt mai mult interesati sa apara la televizor decat sa gandeasca strategii" i-a reprosat, potrivit surselor Hotnews.ro, Vasile Blaga lui Emil Boc luni seara la sedinta grupului PDL din Senat.

VIDEO ARHIVA A murit dramaturgul Paul Everac, fostul sef al TVR in perioada 1993 - 1994

Dramaturgul Paul Everac a murit in cursul diminetii de marti, 18 octombrie, la varsta de 87 de ani, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, din cauza unor suferinte cronice, informeaza Mediafax.

VIDEO Comisarul european Dacian Ciolos: In Romania, peste 300 de ferme mari ar urma sa fie afectate de limitarea subventiilor in agricultura / Fermele mari pot pierde milioane de euro

In Romania, "peste 300 de ferme mari ar urma sa fie afectate" de limitarea subventiilor in agricultura, indiferent de suprafata, la suma de 300.000 de euro. Propunerea legislativa face parte din proiectul de revizuire a Politicii Agricole Comune, lansat saptamana trecuta de comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos.