Laudatorii si protectorii managerului de la Malaxa ii sterg la propriu urmele,afirma Tolo.rointr-un nou articol privindu-l pe fostul sef al spitalului in care se afirma si ca Secureanu a dat contracte de 730.000 de lei unei firme din zona serviciilor secrete.

Numele lui Secureanu, sters de pe monumentul Eminescu din VienaFoto: gsp.ro

"In plus fata de bugetul obisnuit de 9 milioane de euro pe an, Sorin Oprescu i-a dat 10 milioane de euro, iar Gabriela Firea n-a apucat sa-i dea decit 1,3 milioane de euro.

Dar Florin Secureanu n-a fost protejat doar in tara. El si-a construit imaginea pe o filiera austriaca, ce l-a elogiat si i-a trecut numele pe statuia lui Eminescu", scrie sursa citata.

Tolo.ro prezinta si lista politicienilor care l-au felicitat pe Secureanu de ziua lui pe Facebook, cind deja disparuse! Printre ei, Traian Igas, Gheorghe Nichita si Serban Nicolae, dar si coordonatorul PNL Disapora, Victor Ionescu.

"Cum putea fura cineva sume atit de mari si intr-un mod atit de imprudent? Daca eliminam hipnoza colectiva ca explicatie, ramine realitatea: Secureanu nu pastra acesti bani pentru sine decit intr-o mica proportie. Nu-i o deductie, e doar intarirea a ceea ce marturisesc oamenii din spital: Secureanu impartea prada obtinuta din banii sanatatii. Felul in care n-a fost controlat de Primarie, iar cind a fost a fost iertat, felul in care l-a tratat Curtea de Conturi, felul in care si-a construit imaginea, in tara si in strainatate, dovedeste un nivel profesionist de protectie!", se afirma in articolul semnat de Mirela Neag, Razvan Lutac si Catalin Tolontan.