Din invataturile profesorului universitar Dumitru Cristea, fost director adjunct SRI, catre studentii sai: homosexualitatea este un „comportament sexual aberant“.

Homosexualitatea, care se poate exprima inclusiv prin narcisism, produce confuzie in societatea romaneasca, prin legalizare. Acest comportament sexual aberant cunoaste o proliferare ingrijoratoare in ziua de astazi. Asta invata, printre altele, studentii Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu“ din Bucuresti, la cursul profesorului Dumitru Cristea, fost director adjunct al Serviciului Roman de Informatii (SRI).

In replica, Cristea spune ca nu face decat sa redea ceea ce mare parte din societatea romaneasca crede si nu este singurul practicant al unei astfel de interpretari. In institutia la care preda, toata lumea pare sa sara in apararea sa. Rectorul Iosif Urs spune ca nici el „nu imbratiseaza“ homosexualitatea si explica acest comportament sexual cu harul unui adevarat poet: „O fi o razbunare ancestrala, o malformatie genetica, ceva preluat de la maimutele din care provenim“.

Legalizarea homosexualitatii „dezorienteaza“

Materialul de baza: un curs tiparit la Editura Universitatii „Titu Maiorescu“, in 2005, intitulat „Bazele psihologiei sociale“. Autor: Dumitru Cristea, fost sef adjunct al SRI si, potrivit colegilor de catedra, un cadru didactic extrem de competent. In total, 225 de pagini organizate in patru prelegeri, ce contin sase referiri la homosexualitate.

Prima se afla in subcapitolul „Manipularea opiniei publice“, din prelegerea despre „Multimi si fenomenele de multime“: alaturi de dezinformare, intoxicare, dramatizare, o forma a manipularii este „dezorientarea opiniei publice“. Alaturi de legalizarea homosexualitatii, una dintre metodele prin care se produce dezorientarea, se afla si „demitizarea“ marilor personalitati istorice si culturale, „care reprezinta liantii spirituali ai fiecarei natiuni“, precum si „importarea fortata a unor modele culturale straine de spiritul unui popor“.

Integral in Evenimentul Zilei