Silicoanele pot provoca forme rare de cancer. Implanturile de silicon sporesc riscul de aparitie al unor forme rare de cancer al sistemului limfatic (ALCL), potrivit unui studiu olandez, citat de Reuters. Cercetatorii au analizat posibila legatura dintre cancer si implanturile de silicon dupa ce au identificat doua paciente care sufereau de ALCL. Tumorile erau amplasate in zona inconjuratoare implanturilor de silicon. Cea mai raspandita forma de cancer limfatic din grupul de studiu a fost limfomul celular de tip B, urmat de limfomul asociat mucoasei tesutului limfoid.

Sara Palin nu se simte vinovata pentru esecul lui McCain. Sarah Palin a refuzat sa isi asume responsabilitatea pentru infrangerea suferita de John McCain in alegerile prezidentiale americane, precizand ca motivul real l-a reprezentat situatia economica a Statelor Unite. Mai multe publicatii media, printre care si CBC News, au afirmat ca senatorul de Arizona ar fi pierdut alegerile dupa ce a ales-o pe Sarah Palin candidata la vicepresedintie. Palin a adaugat, insa, ca daca prezenta sa a reprezentat, intr-un fel sau altul, un handicap pentru candidatura lui McCain, regreta acest lucru.

Toaletele cu acvariu incorporat reprezinta solutia perfecta pentru cei care iubesc animalele de companie, dar care nu au suficient spatiu in locuinta. In plus, toaletele sunt ecologice: folosesc mai putina apa decat modelele care au un bazin de o capacitate similara si mai putina energie datorita becului care lumineaza acvariul. Acesta este suficient de puternic pentru a lumina intreaga sala de baie. Vasul de toaleta este compus din trei compartimente: unul pentru alimentarea cu apa, unul pentru evacuarea apei, iar al treilea este destinat pestilor de acvariu si plantelor subacvatice. Sistemul este controlat de un dispozitiv care impiedica aspirarea pestilor in compartimentul de evacuare, scrie The Telegraph.

Palmele femeilor gazduiesc mai multe specii de bacterii decat cele ale barbatilor. Un studiu recent efectuat de cercetatorii de la Universitatea Colorado din Boulder, SUA, arata ca palmele femeilor gazduiesc mult mai multe specii de bacterii decat palmele barbatior. Folosind tehnici de secventiere a genelor ei au observat si ca oamenii prezinta o diversitate de microbi mult mai mare decat se credea pana acum. Aceasta descoperire ar putea ajuta la o intelegere mai buna a bacteriilor gazduite de om si a microbilor asociati cu o mare varietate de boli umane, scrie StiintaAzi.

Fotografii cu Hitler din timpul capitularii Frantei, scoase la licitatie. Zece fotografii remarcabile cu Hitler, facute in momentul capitularii Frantei in cel de-al Doilea Razboi Mondial, vor fi scoase in curand la licitatie. Pozele au fost realizate de un ofiter de rang inalt in armata nazista care a asistat la ceremonia din Comnpiegne, in nordul Frantei, informeaza The Telegraph. Intr-una dintre fotografii, Hitler era prezentat in momentul in care inspecta un grup de ofiteri germani cu rang superior. Pozele sunt diferite de cele oficiale in care Hitler era fotografiat de jos pentru a-l face pe acesta sa para mai inalt.

Californienii au interzis casatoriile intre homosexuali, printr-un referendum organizat miercuri in paralel cu alegerile prezidentiale. Decizia vine la cateva luni dupa legalizarea acestor uniuni, de care au profitat mii de cupluri, noteaza USA Today. O initiativa populara care viza definirea casatoriei drept uniunea dintre un barbat si o femeie a fost aprobata cu 52,1% voturi pentru si 47,9% impotriva, au precizat autoritatile din California, statul american cu cea mai numeroasa populatie.