Ieri, Comisia si-a continuat audierile, in ciuda incercarilor colegului de partid al „ministresei”, Cristian Boureanu, de a le impiedica, pe motiv ca procurorii anticoruptie au deschis deja o serie de investigatii in acest caz.

Primul audiat, ieri, in cazul „Ridzi” a fost directorul MediaPro Pictures, Andrei Boncea. Acesta a precizat ca, pentru concertul de la Costinesti, MTS a platit aproximativ 15.000 de euro, prin intermediul firmei Artisan Consulting SRL, subcontractorul societatii Mark SRL, tocmita de minister sa se ocupe de organizarea evenimentelor. Costul total al organizarii evenimentului a fost 125.000 de euro”, a spus Boncea.

„Am primit de la firma Artisan 28.000 de euro pentru organizarea unui concert si 3.855 de euro pentru amplasarea, pentru doua zile, a doua sisteme karaoke - unul in Parcul IOR si altul pe litoral”, a explicat Comisiei George Stirbei, reprezentantul Mobile Event, societatea la care a apelat firma Artisan, platita de MTS, pentru organizarea evenimentelor din Bucuresti.

Articol integral in Evenimentul Zilei