Cinci alimente care ne ajuta sa slabim cand nu tinem diete. Mesele regulate si echilibrate, combinate cu sport si suficient somn pentru refacerea organismului, sunt cele mai bune metode de a nu lua in greutate. Un stil de viata sanatos nu presupune diete stricte, pentru ca acestea au la baza, de cele mai multe ori, practici alimentare invazive, care pot deregla metabolismul si predispune la boli cronice. Medicii sustin ca o dieta periculoasa este cea care are rezultate foarte rapide, mai putin de 1.200 de calorii pe zi si acelasi plan alimentar pe durata dietei. De aceea, nutritionistii recomanda, pe langa un somn de cel putin opt ore si cel putin 30 de minute de sport in fiecare zi, respectarea orelor de masa. Integral in Romania Libera.

UtileFoto: Colaj foto

La ce riscuri va expuneti daca luati pilule contraceptive fara sa va fie recomandate de medic. Femeile care utilizeaza incorect anticonceptionale isi pun in pericol sanatatea. Exista si situatii in care aceste pastile nu trebuie luate din start din cauza unor boli preexistente, cum sunt cele vasculare. Cel mai bine e ca alegerea unui anticonceptional sa se faca in urma unui consult medical. "Dupa consult si analize specifice, medicul specialist decide care este contraceptivul potrivit, comparand beneficiile cu efectele secundare", explica Mirona Furtuna, medic rezident obstetrica-ginecologie la Spitalul Filantropia, din Bucuresti. Astfel, se pot evita probleme precum hipertensiune, accidente vasculare, osteoporoza sau complicatii din cauza varicelor, scrie DoctorulZilei.

Locuiti impreuna inainte de casatorie? De ce ar trebui sa faci asta. Locuitul impreuna e o repetitie pentru casnicie sau frica de un angajament serios? Azi, tot mai multi tineri aleg aceasta forma de convietuire. Lipsa banilor pentru intemeierea unei familii este, in general, principalul obstacol in calea oficializarii relatiilor, potrivit Libertatea.

8 beneficii ale consumului de castraveti. Castravetii sunt printre cele mai cultivate plante din lume si sunt recunoscuti ca fiind printre cele mai bune alimente pentru sanatate. Click iti prezina cateva beneficii ale acestui aliment minune.

Nu ajungi la orgasm cand faci sex. Cum poti schimba situatia? Trei femei au curajul sa admita ca au o problema mare in dormitor. E primul pas catre a o rezolva. Vom vedea cum! Putin probabil sa nu fi avut niciodata un orgasm. Chiar daca nu l-ai trait in bratele iubitului, e greu de crezut ca nu ai avut niciodata curiozitatea - cum spunea deunazi o colega mai cu limba ascutita - "sa iei problema in propriile-ti maini" si sa vezi cum e. Continuarea in Libertatea.