8 schimbari in alimentatie care iti garanteaza o silueta perfecta pentru tot restul vietii. Oscilatiile mari de greutate nu sunt deloc benefice si au consecinte de lunga durata asupra organismului. Iar dietele drastice sunt un stres pentru orice femei. Cateva schimbari simple pe care le poti face in alimentatie pentru un regim de viata sanatos si o greutate constanta, in Cancan.

UtileFoto: Colaj foto

Un mit periculos: bicarbonatul de sodiu vindeca orice cancer. Desi este prezentata ca un tratament miraculos, substanta nu doar ca nu opreste boala, ci o grabeste, potrivit specialistilor. Un produs banal - bicarbonatul de sodiu - folosit la prepararea micilor si impotriva aciditatii ridicate din stomac, este prezentat in ultimii ani pe tot mai multe site-uri, dintre care unele cu profil medical, ca o solutie miraculoasa pentru tratarea cancerului. Desi nu exista studii concludente in acest sens, tratamentul este promovat prin intermediul Internetului ca o metoda alternativa la dureroasa chimioterapie si medicamentele clasice. Totusi, autoritati specializate din SUA si Olanda avertizeaza ca efectele bicarbonatului de sodiu, in cazul unui bolnav de cancer, pot fi fatale, scrie Romania Libera.

5 solutii pentru durerile de spate. Stilul de viata sedentar si orele lungi la serviciu, cand de-abia te ridici de pe scaun, sunt principalele cauze ale declansarii durerilor de spate. Insa medicina a evoluat atat de mult incat le poti ameliora fara sa recurgi la bisturiu. Click pentru femei iti prezinta cateva proceduri eficiente.

Odorizantele si solutiile de curatat, dusmanii sanatatii. Produsele de curatat emana substante toxice, in timp ce lumanarile parfumate pot agrava alergiile. Deschideti larg ferestrele pentru a va aerisi locuinta, curatati suprafetele murdare cu detergenti cat mai putin agresivi, iar pentru igienizarea toaletelor folositi mai degraba o perie decat geluri dezinfectante. In felul acesta o sa va feriti de alergii, tulburari respiratorii si o sa va protejati sistemul imunitar, scrie DoctorulZilei.

Spa la tine acasa. Sfaturi ca sa-ti amenajezi baia. Relaxarea suprema, aromele imbatatoare, decorul specific unui Spa, de toate acestea te poti bucura nu doar la saloane si hoteluri, ci chiar la tine acasa. Cu o investitie minima si cateva idei inspirate poti amenaja in baia ta de la bloc un mic colt de rai. Spa-ul trebuie sa te duca cu gandul la natura, la linistea si pacea pe care aceasta ti-o ofera. Prin urmare, atunci cand vorbim de amenajarea de tip spa in baie, trebuie sa luam in calcul arome de lamaie, ghimbir, scortisoara, ceai verde sau portocala, lumanarele, plante si decoratiuni din ratan. Continuarea in Click.