Leacul miraculos care l-a scapat de moarte. Cum a trait un barbat 150 de ani. Un barbat din Anglia a trait 150 de ani datorita unei bauturi miraculoase, si anume zerul. De fiecare data cand pregatea branza sau iaurt, pastra zerul, iar apoi il consuma in loc de apa. Thomas Parr era un om modest si cu siguranta nu stia de beneficiile acestui lichid, dar l-a consumat pe tot parcursul vietii. Se pare ca tocmai acest lucru i-a asigurat o viata indelunga. Continuarea pe RTV.net.

UtileFoto: Colaj foto

Trei boli pe care le ascunde cascatul frecvent. Cascatul este un reflex intalnit la oameni si animale deopotriva, care consta in inhalarea aerului si intinderea timpanelor, simultan, urmate de o expiratie puternica. Oamenii incep sa caste inca de cand se afla in pantece si asociaza, in general, actiunea cu oboseala, somnul sau plictiseala. Desi, probabil, sunt mai multi factori cate determina aceasta reactie, nu exista inca o explicatie universal acceptata care sa clarifice de ce cascam. Integral pe Doctorulzilei.ro.

Ce trebuie sa manance un elev de nota 10. Stiai ca lipsa de fier poate afecta performantele scolare ale copiilor? Lipsa lui in organism duce la anemie, dureri de cap, iritabilitate, deficit de atentie si lipsa poftei de mancare. Organismul celor mici va fi slabit, vulnerabil in fata infectiilor respiratorii si digestive. Fierul este extrem de important pentru copii si, din pacate, una dintre cele mai frecvente deficiente nutritionale, scrie Click.

Cum sa ai un profil "incognito" pe Facebook. Daca vrei sa ai un profil "incognito" pe Facebook, exista o serie de optiuni care te pot ajuta sa ramai cat mai invizibil cu putinta. Unii utilizatori de Facebook prefera sa nu primeasca cereri de prietenie sau mesaje de la prieteni de mult uitati. Unii dintre ei vor sa foloseasca reteaua strict pentru a pastra legatura cu anumite persoane. Business Insider publica o lista de setari pe care le pot alege acei utilizatori care prefera sa ramana invizibili pe Facebook, potrivit Gandul.

Descopera semnificatiile viselor tale! Se spune ca visele sunt modul prin care constiinta noastra evadeaza pentru a-si indeplini cele mai ascunse dorinte. Iata ce semnificatii au visele! Interpretarea viselor iti poate oferi un indiciu despre modul in care functioneaza contiinta ta. Daca vrei sa afli mai multe lucruri despre ea este bine sa tii un carnetel langa pat si sa-ti notezi ce ai visat de indata ce te-ai trezit (oamenii au tendinta sa uite visele la cateva minute dupa ce s-au desteptat), te indeamna Click.