Trei ingrediente care iti distrug sistemul imunitar si vasele de sange. Distrugerile provocate de alimentatia nesanatoasa pot dura toata viata, chiar si dupa adoptarea la un moment dat a unei diete sanatoase, sustin cercetatorii. Oamenii de stiinta sugereaza ca grasimile, zaharul si sarea in exces schimba modul de functionare al genelor si nici macar inlocuirea produselor nesanatoase cu fructe, legume si peste nu poate repara raul facut. Testele efectuate asupra soarecilor au aratat ca animalele hranite cu alimente nesanatoase au continuat sa fie predispuse la o rigidizare a arterelor chiar si dupa administrarea unui tratament, pentru ca functiile genelor, inclusiv cele vitale pentru sistemul imunitar, au fost afectate printr-un proces cunoscut drept "epigenetica", scrie DoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Cum afecteaza ciclul menstrual somnul femeilor. De parca epuizarea, crampele si durerile de cap nu erau de ajuns, multe femei au parte in timpul menstruatiei si de probleme cu somnul. Aproximativ 30% dintre femei afirma ca au probleme cu somnul in timpul menstruatiei, iar 23% spun ca se confrunta cu au dificultati in a adormi si au un somn agitat cu o saptamana ianinte de menstruatie, potrivit Fundatiei Nationale a Somnului din SUA, informeaza publicatia americana "Huffington Post". Specialistii spun ca acest lucru se intampla din cauza variatiilor hormonale, care au loc pe parcursul unui ciclu menstrual. Mai mult pe Adevarul.ro.

Ce sacrificii sa nu faci niciodata pentru un barbat. Chiar daca acum esti indragostita pana peste cap de el si lumea pare mai frumoasa ca niciodata, e important sa stii ca sunt anumite sacrificii care nu merita sa fie facute pentru niciun barbat, niciodata, nici macar pentru el. Nu renunta la familie pentru el. Familia iti va fi aproape pana la sfarsitul vietii, indiferent de ce se va intampla. Sa renunti la oamenii dragi din viata ta, pentru o relatie cu un viitor incert este cea mai mare greseala pe care o poti face, noteaza Libertatea.ro.

Cum recunosti boala care taie cheful de sex? Lipsa dorintei de sex este pusa, de multe ori, pe seama problemelor cotidiene, insa aceasta stare poate fi de fapt un simptom al unei boli. Studiile arata ca dorinta sexuala hipoactiva afecteaza o treime dintre femei si o cincime dintre barbati. "Exista oameni care au nevoie si placere sa faca sex o data pe luna, dar si oameni care isi doresc asta de 2-3 ori pe zi. Adevarul se afla intre aceste granite. O scadere a dorintei sexuale sau o exagerbare a ei tine de cuplu si de compatibilitatea dintre parteneri", este de parere psihiatrul Gabriel Diaconu, potrivit DoctorulZilei.ro.

Ten de bebelus! Incearca masca cu aspirina a Elenei Gheorghe. Elena Gheorghe este o adepta a tratamentelor naturale cand vine vorba despre ingrijirea tenului, de aceea nu este de mirare faptul ca artista cunoaste si aplica o multime de masti ce pot fi facute in casa. Una dintre aceste masti la care Elena Gheorghe recurge regulat este cea bazata pe aspirina. Beneficiile retetei, preparate in casa, sunt incredibile: are efect antiinflamator, reduce ridurile si roseata, este un bun exfoliant si lupta impotriva acneei. Detalii pe Unica.ro.