Cat de important este sexul intr-o relatie. Se pare ca sexul devine foarte important intr-o relatie, mai ales cand ceva nu merge bine. Daca, de obicei, lucrurile sunt in regula, cuplurile stabile nu par sa puna prea mult accent pe viata sexuala, dar, daca unul sau amandoi partenerii sunt frustrati din acest punct de vedere, atunci relatia se clatina. In aceste conditii, cei doi ar putea sa gaseasca tot felul de pretexte de cearta, mai mult sau mai putin realiste, insa motivul adevarat va fi, uneori chiar fara ca partenerii sa realizeze, frustrarea sexuala. Continuarea in Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Top 10 ponturi care te vor ajuta sa te lasi de fumat. A renunta la fumat este o mare provocare pana si pentru persoanele care au o vointa puternica. Necesita timp, rabdare si mai mult decat vointa. Exista, insa, mici lucruri pe care fumatorii le pot pune in aplicare pentru a renunta mai usor la viciu. Trebuie sa stii de ce te lasi de fumat. Nu te lasi de tigari doar pentru ca "nu iti fac bine". Acest argument nu este suficient pentru a putea face fata tentatiei recaderii in viciu. Trebuie sa iti gasesti o motivatie proprie, personala, care sa te mane cu putere catre curatarea de nicotina. Integral pe Realitatea.net.

20 de semne subtile ca partenerul te inseala. Nicio crima nu este perfecta! Exista semne subtile ca iubitul te inseala, chiar daca stie cum sa isi ascunda urmele dupa ce a calcat stramb. Depinde doar de tine sa descoperi acele indicii... ale infidelitatii pe care partenerul ti le transmite fara isi dea seama. Care sunt acestea, cititi pe Libertatea.ro.

Slabeste 4 kilograme pe saptamana cu dieta cu ceapa rosie! Se pot slabi pana la 4 kg intr-o saptamana, fara sa renunti pentru totdeauna la mancarea preferata,mancand supa de ceapa cand vrei si in cantitatea pe care o doresti. Se pun opt cepe rosii mari curatate intr-o oala cu doi litri si jumatate de apa. Adauga jumatate de kg de fasole verde , o jumatate de kilogram de masline (fara samburi). Totul se fierbe jumatate de ora pe foc mic si supa e gata, scrie KFetele.ro.

7 lucruri esentiale pe care ar trebui sa le spui zilnic partenerului. Mentinerea si dezvoltarea unei relatii amoroase pot fi incluse pe lista celor mai dificile misiuni. Pentru ca aceasta sa fie o legatura sanatoasa, lipsita de suferinte inutile, sunt necesare mai multe elemente ca iubirea, atractia si comunicarea. Discutiile deschise si sincere au puterea de a rezolva impasuri si neintelegeri, de aceea nu ar trebui evitate, iar cateva fraze repetate in fiecare zi ar putea intari legatura dintre tine si iubitul tau, potrivit Elle.ro.