Sase alimente care pot preveni atacul de cord. Visinele, avocado si semintele de dovleac se numara printre alimentele care contin elementele necesare pentru prevenirea maladiilor cardiace, infarctului si cancerului, informeaza dailymail.co.uk. Visinele. Contin un nivel ridicat de antioxidanti si au efect antiinflamator, ajuta la imbunatatirea calitatii somnului si la recuperarea dupa accidente sportive - dureri musculare, inflamatii si slabiciune. Continuarea pe Mediafax.ro.

UtileFoto: Colaj foto

S-a gasit explicatia - De ce Facebook ne face nefericiti? Oamenii care petrec o buna parte din timp pe Facebook tind sa devina nefericiti si chiar sa intre in depresie. In Journal of Social and Clinical Psychology , o echipa de medici a incercat sa observe cu ajutorul unor subiecti efectele pe care utilizarea masiva a Facebookului le are asupra oamenilor, scrie Doctorul zilei.

17 adevaruri dezamagitoare despre barbati. Nu de putine ori ne-am intrebat daca nu cumva barbatii chiar vin de pe Marte, iar femeile de pe Venus. Un lucru e cert, suntem diferiti, iar femeilor le este foarte greu sa-i citeasca pe cei de sex opus. Iata ce adevaruri dezamagitoare ascund barbatii, in Libertatea.

5 retete iubite de toata lumea, dar inventate din greseala. Unele dintre cele mai mari descoperiri s-au intamplat in urma unui accident, lucru valabil si in cazul mancarii. Greselile, sau, cu alte cuvinte, esecurile, au, paradoxal, o componenta de surpriza care le pot transforma in exact opusul lor: descoperiri uimitoare. Cateva exemple si povestea lor, in Click.

Gesturile partenerului: 7 ponturi pentru a le descifra mai usor. Se stie ca femeile si barbatii nu isi inteleg intotdeauna gandurile si modul de a actiona. Desi nu iti dai seama, el ofera mici indicii prin gesturile si faptele sale si, odata ce constientizezi asta, deja pornesti cu un avantaj. Un mic ghid care te poate ajuta sa descifrezi actiunile partenerului tau, pe Elle.ro.