De ce nu este bine sa iti tii telefonul in buzunar Oamenii de stiinta au constatat ca undele emise de telefoanele mobile afecteaza sistemul endocrin, reproductiv si nervos. Radiatiile emise de telefoane sunt periculoase mai ales pentru copii si femei insarcinate. Pentru a reduce riscul acestora, este indicat sa vorbesti mai putin la telefon, sa folosesti casti si sa il tii pe masa sau in geanta. Ideal este ca acest dispozitiv sa stea la 1,5 cm distanta de corp, pentru ca nivelul de radiatii care te afecteaza sa fie foarte scazut. Un alt mod de a folosi telefonul mobil in siguranta este sa il pastrezi intr-o husa protectoare, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Chipsuri de mere si scortisoara, gustarea ideala cand esti la dieta Trebuie sa stii ca gustarile nesanatoase care ne sunt tuturor la indemana nu doar ca nu satisfac cele doua nevoi mentionate anterior, dar nici nu au o influenta pozitiva asupra dispozitiei noastre. Mai mult, pe termen lung, pot degrada starea de sanatate. Merele, insa, sunt bogate in pectine, o categorie de fibre care ajuta la diminuarea nivelului de colesterol rau. In plus, ofera senzatia de satietate timp de mai multe ore. Scortisoara stimuleaza metabolismul si favorizeaza procesul de slabire, scrie Avantaje.

Alege bone... aplicate! Lista aplicatiilor care te ajuta sa-ti monitorizezi copiii si nepotii E-Codes: Food Additives, un "degustator" de mancare la indemana - Cand vedem E-uri pe ambalaje, ar trebui sa stim ca unele sunt aditivi periculosi pentru sanatate, in timp ce altii sunt doar vitamine. Aplicatia te ajuta sa cauti rapid, dupa denumire, compusii din continutul alimentelor si sa afli care dintre ei sunt daunatori pentru organism. Meniul prezinta descrierea fiecarei substante, cat si pericolele la care poti fi expus. iCAM: O "bona filipineza" pentru case mai mari - Iata si o aplicatie cu ceva mai multi ochi decat Baby Monitor 3G. Daca vrei sa urmaresti ce se petrece in fiecare camera, aceasta iti permite sa instalezi pana la 12 camere video. In plus, aplicatia poate detecta usor orice fel de miscare si poti opta pentru a fi alertat pe telefon, anunta Libertatea.

Cinci probleme de sanatate pe care le descoperi in functie de aspectul unghiei Unghiile au cel mai mult de suferit daca organismul sufera, asa ca, in cazul in care observati vreo problema pe suprafata lor, acesta ar putea fi un indiciu ca este ceva in neregula in corpul tau. Unghii care se exfoliaza - E un indiciu ca organismul tau nu are vitamina B, biotina sau nu esti bine hidratata. Poti compensa aceste lipsuri prin suplimente sau alimente care contin minerale coloidale, gelatina si calciu. La fel, poti lua pilule cu biotina, de un 1 mg, de doua sau de trei ori pe zi. Unghii casante - Daca unghiile tale se rup usor, le dai foarte repede peste cap sau se curbeaza spre interior la colturi atunci ai un deficit de Fier. Vei rezolva problema daca, dupa investigatii de sange care sa confirme, vei lua suplimente cu acest ingredient. Unghiile prea rosii - Culoarea rosie este un indiciu al sanatatii la nivelul unghiilor, insa daca nuanta este prea intensa, atunci poate fi un semn ca ai probleme cardiace, scrie Unica.

4 semne ca ai un iubit imatur Trebuie sa strangi sau rezolvi in urma lui - De la lucruri simple precum haine aruncate aiurea sau resturi de mancare, la cele mai serioase precum achitarea datoriilor ramase restante, a notei de plata la restaurant sau gasirea cadourilor pentru familia lui. Cand ceva nu merge la munca sau in grupul de prieteni tu esti cea care trebuie sa il ajute, explicand lucrurile astfel incat sa ii ia din greutatea de pe umeri. Se panicheaza daca discutati despre copii sau angajamente - Odata ce a trecut ceva vreme de cand va intalniti, aveti discutii despre viitor. Si brusc ii citesti in ochi panica si dorinta de a o lua la fuga. Dand vina pe tactica ta, iti promiti ca data viitoare vei discuta astfel de subiecte mai lejer. Il cicalesti constant - Te auzi si iti dai seama ca esti cicalitoare dar nu te poti opri. Ai impresia ca daca nu ii reamintesti ce are de facut sau ce a spus ca face sau trebuie sa faca, nu o va face niciodata. Evita conversatiile serioase - Ultimul lucru pe care il vrea un barbat imatur este sa fie confruntat si va face tot posibilul sa opreasca asta, informeaza Psychologies.