Ce poti trata cu suc de lamaie, sare si piper. Sucul de lamaie este foarte puternic, are proprietati antibacteriene, antivirale si iti intareste sistemul imunitar. Fiind bogat in bioflanoide, magneziu, calciu si vitamine, te protejeaza de boli si de infectii. Este de ajutor si atunci cand vrei sa slabesti, deoarece iti stimuleaza digestia, potrivit healthyfoodteam.com. Daca il amesteci cu sare si piper, vei obtine rezultate remarcabile , potrivit specialistilor. Daca ai rosu in gat sau ai racit, amesteca un pic de suc de lamaie cu sare si piper negru. Fa gargara cu solutia obtinuta si vei calma durerea. In plus, acest tratament are si proprietati antibacteriene, astfel ca va preveni agravarea bolii. Amesteca parti egale de piper, scortisoara, chimion si seminte de cardamom, piseaza-le, pana obtii o pudra pe care trebuie sa o mirosi. Vei obtine un praf foarte puternic, care te va face sa stranuti si te va ajuta sa iti desfunzi nasul, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Remedii excelente pentru bolile grave in sezonul rece. In sezonul rece bolile cronice se agraveaza. Fructele Noni, compresele cu lamaie si piper si cartilajul de rechin sunt remedii dovedite pentru imbunatatirea starii de sanatate a bolnavilor cronici. De mai bine de 2000 de ani, fructul Noni este folosit in tratarea celor mai grave afectiuni ale umanitatii. De-a lungul timpului, datorita efectelor sale curative, acest fruct a fost supranumit de nutritionisti: "Fructul zeilor", "Fructul vietii", dar si "Aspirina celor din Antichitate". Totodata, in ultimele trei decenii, cercetarile stiintifice si medicale riguroase au demonstrat puternicele efecte curative asupra unui numar impresionant de boli printre care :diabetul, parkinsonul, psoriazisul, Alzeimer, hipertensiunea, cancerul, scleroza multipla, oboseala cronica, infectiile virale, zona zoster, bolile digestive si senilitatea. Deoarece fructul Noni contine scopolamina, o substanta cu efecte antibiotice, preparatele obtinute din acest fruct sunt indicate si in eradicarea bacteriei Helicobacter pylori, responsabila de aparitia ulcerelor gastrice. In acest caz, specialistii recomanda administrarea a cate 30 ml de suc Noni, de cate trei ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de mesele principale, anuntaClick.

Cum stii ca ai hernie de disc si de ce apare? Plus: metodele de tratament. Coloana vertebrala umana este formata din vertebre, care sunt 24 la numar. Vertebrele se aranjeaza una peste alta, formind coloana vertebrala, care ofera organismului forma sa. Vertebrele sunt legate intre ele printr-un disc intervertebral, format dintr-un inel exterior fibros si rezistent si un tesut gelatinos elastic, numit nucleul pulpos. Un disc sanatos este ca un amortizor, care confera coloanei vertebrale o protectie la socurile produse de miscari ample, cum ar fi fuga, saritul sau ridicarea unor greutati. Daca inelul exterior este lezat prin traumatisme sau slabit prin imbatrinire, ca urmare a unor boli degenerative, poate da posibilitatea nucleului gelatinos, care se afla sub presiune, sa proemine sau sa iasa din disc, ceea ce conduce la apritia herniei de disc, informeazaDoctorulZilei.ro.

Cum sa-ti faci sampon natural din doua ingrediente. Sampoanele din comert contin extrem de multe substante chimice, care sunt toxice pentru organismul nostru si care, conform studiilor, fac mult mai mult rau organismului aplicate pe scalp, decat daca le-am ingera, de exemplu. Iata de ce aveti nevoie pentru samponul natural: 1 conserva de lapte de cocos (sau o cana si jumatate de lapte de cocos facut in casa); 1 cana si trei sferturi de gel de aloe vera. Optional puteti adauga uleiuri esentiale in aroma dorita. Toate aceste ingrediente pentru samponul natural se gasesc la magazinele naturiste. Integral peUnica.ro.

Topul celor mai bune solutii care te scapa de sforait. Mai mult de jumatate dintre persoanele adulte sforaie. Din pacate, sforaitul afecteaza nu doar starea de bine a celui cu probleme, ci si viata de cuplu. Iata cateva trucuri pentru a scapa de sforait! Sforaitul apare atunci cand fluxul de aer inspirat prin gura (sau nas) in plamani este perturbat in timpul somnului. De obicei cauza este ingustarea sau blocarea cailor aeriene la nivelul nasului, gurii sau gatului. Unul dintre cele mai simple trucuri pentru a scapa de sforait este sa dormi pe partea stanga. Se spune ca daca dormim pe aceasta parte vom sforai mai putin decat daca am dormi pe partea dreapta sau pe spate. In momentul in care dormim pe partea stanga caile respiratorii se deschid si in felul acesta aerul patrunde mai usor sforaitul fiind redus, anuntaClick.