Cum se tine dieta "Cinch" prin care slabesti mancand ciocolata. Cea mai mare suferinta pentru toate cele care tin dieta sunt restrictiile de la dulciuri, in special de la ciocolata. Acestea le fac pe multe dintre femei sa clacheze si sa dea iama intr-o tableta, cand le este regimul mai drag, fara sa se mai gandeasca la consecinte. Iar atunci cand dau piept cu urmarile, se iveste o intreaga drama: au acumulat din nou kilogramele pe care s-au chinuit sa le dea jos si s-au mai si infometat sau au mancat o data pe zi, si si atunci o salata. Exista insa o dieta care te ajuta sa slabesti, incet, dar sigur, si care nu este atat de restrictiva precum cele promovate pana acum. Regimul a fost elaborat de medicul nutritionist Cynthia Sass si promite sa "te slabeasca" cu ciocolata. Este vorba despre un program de 30 de zile, in care mananci de patru ori, si ai dreptul la o patratica de ciocolata amaruie. In fiecare zi, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Cum iti poti indrepta dintii, daca sunt strambi, fisurati sau colorati. Cabinetele specializate pun la dispozitie proceduri rapide, simple si nedureroase prin care putem trata orice problema, chiar si dintii strambi, fisurati sau colorati. Doamna doctor Mihaela Dan, medic specialist ortodontie, ne asigura ca - din fericire - in ziua de astazi avem solutii la indemna si - mai ales - rapide de a corecta anumite imperfectiuni, pentru a obtine un zambet placut. O dantura frumoasa reprezinta un avantaj important, atat pe plan personal cat si profesional, fiind un atu prin care ne consideram mai atractivi, mai carismatici, devenind mai siguri pe noi insine. Astfel, tratamente cum ar fi albirea dintilor, aparatul dentar, implanturile dentare, coroanele, precum si alte produse cosmetice si stomatologice, unele dintre care pot fi gata chiar intr-o singura zi, au devenit solutii preferate pentru cei preocupati de importanta zambetului in viata lor, anuntaLibertatea.

Te simti molesit? Iata cateva solutii naturiste pentru oboseala cronica! Starea de moleseala te cuprinde indiferent de momentul zilei? Durerile articulare, migrenele, insomniile, tulburarile de concentrare si scaderea libidoului sunt cateva dintre simptomele oboselii cronice. Daca simptomele acestei boli sunt prezente mai mult de sase luni, este indicat un consult medical. Intr-o prima etapa, doctorul poate indica efectuarea unor analize, pentru excluderea altor boli care pot insoti oboseala cronica. Astfel, oboseala poate ascunde diabetul, cancerul sau insuficienta hepatica. In prezent, nu se poate spune cu exactitate ce anume cauzeaza oboseala cronica. Se considera ca apare pe fondul unui sistem imunitar scazut, dupa unele infectii, in cadrul unor tulburari endocrine sau in perioadele stresante. Stiai ca exista anumite remedii naturiste care te pot ajuta sa-ti recapeti energia de care ai nevoie pentru a incheia ziua cu brio? Iata cateva dintre ele, informeazaClick.

Apa la genunchi: de ce apare si ce alte boli anunta, de fapt? Lichidul care se strange la nivelul articulatiilor genunchiului duce la inflamatii si dureri. Cel mai frecvent, excesul de lichid apare din cauza unui traumatism, entorsei, suprasolicitarii, gutei, rupturii unui ligament, leziunii de menisc sau in cazurile cronice. Daca e vorba doar de afectarea unui menisc sau a unui cartilaj, lichidul apare dupa 4 - 6 ore de la ivirea momentului dureros. Daca insa entorsa a fost de amploare mai mare si s-a rupt si un ligament incrucisat, dupa traumatism, lichidul apare la numai doua ore. Cu cat se strange mai mult lichid in genunchi, durerea este mai mare. Unii cer sa le fie scos prin punctie lichidul din genunchi. Dar asta este o amagire, deoarece nu se actioneaza asupra cauzei si lichidul se reface. Daca in urma punctiei, in lichid apar si urme de sange e semnul ca s-a rupt si un ligament incrucisat. Un mare profesor de ortopedie avea o vorba: "Ruperea ligamentului incrucisat anterior e inceputul sfarsitului genunchiului", scrieDoctorulZilei.ro.

Ce se intampla in corpul tau daca bei suc de ridiche neagra. Ridichea negra este leacul ideal de iarna. Ieftina si usor de gasit are efecte bune in raceli, probleme ale ficatului sau ale stomacului. Tusea cauzata de raceala poate fi tratata simplu, cu suc de ridiche neagra. Ridichea neagra are un continut ridicat de vitamina C, care are un rol important in prevenirea racelii, fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Siropul calmeaza tusea si duce la eliminarea substantelor nocive din bronhii si din plamani. Se ia o ridiche neagra si se taie o treime din ea. Partea mai mare se scobeste si se umple cu miere. Se pune ridichea pe o farfurie si se lasa langa o sursa de caldura. Dupa putin timp ridichea va fi plina de sirop. Dupa ce il bei, timp de cel putin jumatate de ora, nu trebuie sa manaci sau sa bei nimic, pentru a avea timp sa actioneze, anuntaUnica.ro.