De ce te dor dintii, chiar daca nu ai carii Daca ai o infectie a sinusurilor - Sinusurile pot avea de suferit in special in anotimpurile de tranzitie sau in cel rece, sezonul racelii, al gripei si al alergiilor. Infectarea sinusurilor poate duce la o durere insuportabila a dintilor. Explicatia? Radacinile dintilor sunt pozitionate in vecinatatea sinusurilor si, daca inflamatia este grava, infectia poate apasa pe radacini. Asadar, in loc sa te duci la dentist, va trebui sa consulti un ORL-ist care sa-ti prescrie tratamentul potrivit pentru aceste afectiuni, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Obiceuri zilnice care iti distrug rinichii Sucurile acidulate - Sigur, sunt delicioase iar un pahar de cola nu strica, insa, bauturile acidulate consumate in fiecare zi afecteaz grav rinichii. Conform cercetatorilor japonezi, in bauturile acidalte se gaseste proteinuria o proteina care afecteaza grav rinichii. Sarea - Rinichii regleaza si metabolizeaza consumul de sodiu din organism, insa, atunci cand ai consumat mult prea multa sar rinichii "muncesc" de doua ori mai multe pentru a elimina excesul. Cofeina - O ceasca de cafea pe zi este benefica, insa cand ajungem la dependenta si exces, cofeina creste tensiunea arteriala si streseaza rinichii, informeaza Doctorul Zilei.

Cum cureti salteaua? 5 metode naturale care nu dau gres Cu amoniac. Intr-un bol, pune 1-2 l de apa calduta, cateva picaturi de detergent de vase si o cescuta de amoniac. Pune-ti manusi de protectie, ia un burete sau o carpa rulata si sterge toata suprafata saltelei cu aceasta solutie de amoniac diluata. Insista pe portiunile patate. Clateste cu ajutorul unei manusi de toaleta imbibata in apa, frecand bine zonele colorate pentru a dilua petele. Uscarea se face intr-un singur sens cu o manusa uscata de toaleta sau un prosopel uscat, prin absorbirea lichidului de la pete. La final foloseste un uscator de par la o treapta de aer caldut, nu fierbinte, anunta Libertatea.

Exercitiul de 10 minute cu ajutorul caruia o mama a scapat de burta Exercitiul 1 - Stai in sezut, pe podea, cu genunchii indoiti la 45 de grade. Talpile si varfurile degetelor trebuie sa fie bine lipite de podea. Ia o minge si tine-o in mana, la nivelul nasului. Aceasta este pozitia de start! Incepe prin a face miscari laterale, cu mingea in mana. Foarte important este ca pozitia trunchiului sa nu fie perpendiculara cu podeaua si sa stai putin pe spate. Fa 10 repetari, in cate trei serii. Exercitiul 2 - Intinde-te pe spate, cu capul usor ridicat, iar genunchii indoaie-i astfel incat sa formeze un unghi de 90 de grade. Mentine-te in aceasta pozitie pentru cinci secunde, dupa care revino la poizitia initiala/ Fa 10 repetari, a cate trei serii, integral pe Unica.

Vulgaritatea: manifestari si corectare Traim intr-o cultura axata pe o sexualitate frivola si transparenta. Impactul acestui fel de a te afisa ca femeie, nu creaza in barbat decat dorinta de a marca teritoriul si, odata marcat, isi pierde interesul. Barbatul este un vanator si are nevoie de o femeie care sa il ademeneasca. Starea de puritate trezeste in el instinctul de a proteja, iar asta il face sa se indragosteasca si sa simta nevoia de a cuceri. Feminitatea noastra este vital sa contina o doza sanatosa de puritate si inocenta. Ea ne poarta catre senzualitate, care reprezinta starea cea mai rafinata a sexualitatii noastre. Cum ne aliniem cu sexualitatea noastra pentru a permite senzualitatii sa se manifeste? Integral pe Psychologies.