Ce e mai frumos de Sarbatori, decat sa impodobesti bradul impreuna cu cei dragi? In fiecare an ne dorim sa-l decoram intr-un stil cat mai aparte si, tocmai de aceea, alegerea podoabelor ne poate pune in dificultate. Daca vreti sa aveti un brad ca la carte, trebuie sa stiti ca anul acesta se poarta stilul simplu, dar elegant.

Trebuie sa evitam sa punem in brad toate podoabele stranse de-a lungul timpului. Anul acesta se poarta stilul clasic, deci este bine sa va decorati brazii cat mai simplu', ne-a spus Mihai George Dumitrescu, designer la BrazideCraciun.ro. Iata ce alte sfaturi va ofera acesta:

- Paleta cromatica este formata in principal din doua culori. Preferate sunt rosu-auriu si rosu-argintiu;

- Beteala este in general aurie sau argintie, dar poate fi folosita si cea rosie colorata cu verde si argintiu, in tonul Craciunului. Se pot folosi si lanturile din margele, special realizate pentru brazi;

-Globurile lucioase, de marimi diferite, sunt 'vedetele' acestui sezon. Combinatiile de globuri mici si mari, de aceeasi culoare, sunt spectaculoase. In loc de globuri se pot utiliza impletiturile din nuiele, suflate in auriu;

- Se folosesc si fundite, dar doar pentru a completa imaginea;

- Instalatiile de lumini sunt cele albe-aurii, simple, pentru ca bradul sa nu fie unul incarcat. Accentul ramane pe decoratiunile clasice, globuri si beteala, luminitele fiind doar o completare.

Integral in Libertatea