Scapa de celulita prin alimentatie! Nu mai consuma aceste alimente! Pentru a scapa de de aspectul de coaja de portocala de pe corpul tau, nu este suficient sa faci sport, sa mergi la masaj si sa aplici creme. De fapt, toate la un loc valoreaza cat o dieta anticelulita. Scapa de celulita cu ajutorul alimentatiei! Analizeaza ceea ce consumi zi de zi si elimina acele alimente care favorizeaza aparitia acestui dusman al pielii. Iata ce alimente ar trebui sa eviti de acum incolo! In ultima perioada, zaharul alb a ajuns sa fie considerat o otrava pentru corp. El nu numai ca favorizeaza aparitia celulitei, dar poate sa si provoace cu timpul tot felul de afectiuni (carii, osteoporoza, diabet etc.). Avand in vedere ca nu este usor sa renunti la cel mai tentant gust de pe Pamant (cel dulce), iti recomandam cateva alternative la zaharul alb: zahar brun, miere, nectar de agave, sucuri naturale din fructe, scrieDivahair.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Cinci alimente surprinzatoare pe care ar trebui sa nu le consumi vara. Vara vine cu soare mult si dorinta nebuna de plaja, insa si cu o paleta larga de fructe si legume de care ne putem bucura. Totusi, exista cateva alimente care ar trebui evitate in sezonul cald. Majoritatea citricelor se coc foarte bine in anotimpul rece, considerat chiar sezonul acestor fructe. In timpul verii, acestea nu au timp sa capete gustul dulce, motiv pentru care nu se produce nici sucul dulce dupa care tanjim. Bauturile tale favorite pe care le consumi dimineata sunt si diuretice, ceea ce, probabil, stii foarte bine. Insa intr-o zi caniculara de vara nu sunt o optiune prea fericita pentru ca te fac sa mergi prea des la toaleta. Ceea ce inseamna ca, totodata, organismul tau elimina si apa si sarurile, lucru care duce la deshidratare, anuntaUnica.ro.

Ce pastile sa nu iei daca sofezi. Antivomitivele, antialergicele si sedativele sunt cateva dintre medicamentele care trebuie evitate de soferi, deoarece le afecteaza vigilenta. Nu numai alcoolul, neatentia si oboseala sunt periculoase la volan, ci si unele tratamente medicamentoase, avertizeaza medicii. Astfel, anumite pastile intarzie reactiile necesare sofatului, dau stari de somnolenta si tulburari de vedere. Efectelenocive alemedicamentelor asupra sofatului sunt amplificate de asocierea mai multor pastile, de supradozarea acestora, de consumul de alcool, de stres, precum si de vasta si de starea de sanatate a soferului. Chiar si unele medicamente considerate inofensive, precum cele recomandate in reducerea simptomelor de raceala si de gripa pot afecta sofatul. Astfel, xilometazolina, substanta prezenta in unele decongestionante nazale, poate da tulburari de vedere si accelerari ale batailor inimii, informeazaClick.

Ce sa faceti inainte de culcare ca sa nu mai sforaiti. Rezultate garantate. Sforaitul sau apneea de somn apare atunci cand aerul inspirat este blocat in timpul somnului din cauza ingustarii cailor respiratorii la nivelul nasului, gurii sau gatului. Aceasta problema nu trebuie ignorata, deoarece in timp poate duce la hipertensiune, boli coronariene ischemice, cu posibilitate de infarct si accident vascular. Cauzele sforaitului pot fi: deviatia de sept, rinita alergica, diverse tumori benigne sau maligne, polipoza nazala, consumul de alcool sau fumatul. Un prim sfat este sa incercati sa slabiti, deoarece prezenta grasimii la nivelul gatului obstructioneaza caile respiratorii. Evitati sa dormiti pe spate, pentru ca in aceasta pozitie blocheaza partial aerul inspirat. Nu beti alcool seara si nu mancati mult. Ultima masa trebuie sa fie cu cel putin doua-trei ore inainte de culcare. In plus, este bine sa evitati medicamentele care relaxeaza muschii, precum somniferele si antidepresivele. Protejati-va de stresul de peste zi si dormiti in fiecare noapte cate opt ore. Iar un umidificator in camera va poate fi de mare ajutor, scrieDoctorulZilei.ro.

Ai colesterolul mare? Cum rezolvi problema cu vin rosu si ciocolata. De cele mai multe ori, hipercolesterolemia nu prezinta simtome. De aceea, mai ales daca ai in familie persoane deja diagnosticate, ar fi bine sa-ti faci analize de sange pentru a afla daca ai o problema cu colesterolul. Si exista alimente care pot sa il scada. Unele sunt chiar delicioase. Este necesara si efectuarea unor teste specializate, precum un test genetic pentru determinarea mutatiei genetice si teste ale fibroblastelor pentru a vedea modul in care organismul absoarbe colesterolul. Daca este depistata la timp aceasta problema, se reduce riscul de boli cardiovasculare, care este de 20 de ori mai mare la persoanele care sufera de hipercolesterolemie familiala. In caazul acesta, trebuie sa faci tot posibilul pentru ca nivelul colesterolului sa scada, anuntaLibertatea.