Ce se va intampla cu Pamantul peste 100 de ani.Incalzirea globala nu e o problema neglijabila, iar anul 2016 o confirma: toate datele de pana acum indica faptul ca vom avea. "Nu putem opri incalzirea globala", a afirmat Gavin Schmidt, climatolog si directorul NASA Goddard Institute of Space Studies. Prin urmare, nici daca am opri brusc emisiile de gaze, nu am putea opri schimbarile climatice care vor avea loc in urmatorii ani. Schmidt sustine ca schimbarile climatice trebuie incetinite pentru ca omenirea sa se poata adapta. Viziunea lui Schmidt este ceva mai optimista decat a majoritatii cercetatorilor. Acesta sustine ca aceasta crestere a temperaturilor cu 1,5 grade, prevazuta de Acordul global de la Paris pentru schimbari climatice, va fi atinsa abia in 2030, informeazaPlaytech.

UtileFoto: Colaj foto

Transforma-ti sprancenele ca prin magie.Din pacate, nu constientizam pe deplin efectul sprancenelor pana cand nu gasim forma perfecta sau avem parte de un esec dezastruos in urma unui pensat marcat de... prea mult zel. Sprancenele sunt, de regula, elementul cu cea mai inchisa culoare de pe chip, creand un contrast cu restul trasaturilor. Unghiul lor de arcuire poate crea efectul unor pometi mai definiti, iar forma fetei poate parea mai conturata. Dar rolul sprancenelor este mai mult decat estetic: ele iti incadreaza privirea, transmit emotii si reactii. Intr-un scenariu aproape apocaliptic, un pensat gresit iti poate conferi o expresie permanent furioasa sau mirata. Insa acesta nu trebuie sa fie si cazul tau, scrieDivahair.

De ce trebuie sa pui zeama de lamaie in apa de fiecare data cand fierbi oua.Pe langa faptul ca ajuta la detoxifierea organismului si la mentinerea greutatii corporale, lamaile au o serie de proprietati mai putin cunoscute la gatit. Una dintre acestea este fierberea corecta a oualor. Sucul de lamaie este secretul din spatele unor oua fierte foarte bine, dar care raman cu coaja intacta, chiar daca au fost tinute mai mult timp la temperaturi ridicate. Tot ce trebuie sa faci este sa ungi ouale crude cu zeama de lamaie, inainte sa le pui la fiert. Vei observa cum coaja acestora nu se va mai crapa in timpul fierberii, relateazaLibertatea.

Cat dureaza o partida de sex, in functie de varsta.Cand vorbim despre durata unei partide de sex, ne referim strict la timpul alocat contactului sexual, exceptand preludiul si postludiul. Cu toate ca multi barbati se lauda cu performante uluitoare in pat, specialistii spun ca durata actului sexual este direct influentata de varsta barbatului, de etnie, dar si de tara de origine, si ca majoritatea partidelor de sex dureaza de fapt mult mai putin decat credeam noi. Am vrut sa aflam cu exactitate care este durata medie a unei partide de sex si am descoperit ca doctorul Brendan Zietsch, psiholog la Universitatea Queensland, a facut un studiu in acest sens pe 500 de cupluri, din toate colturile lumii, anuntaUnica.

Trucuri inedite de a largi sau stramta blugii.Nu e nimic mai frustrant decat acel moment in care vrei sa imbraci blugii preferati si constati ca nu mai intra pe tine. Fie ca au intrat la apa, fie ai mai pus tu pe tine un kilogram sau doua. Dar nu-i nimic, exista metode foarte simple prin care-i poti largi. Cel mai simplu truc este sa pui apa calduta intr-un pulverizator si sa stropesti bine materialul, uniform. Apoi sa-l intinzi cu mana, in directia in care ai nevoie sa se largeasca (pe latime sau inaltime). O alta metoda este sa incerci sa largesti pantalonii in baie, la dus. Oricat de bizar ar parea, specialistii citati de Daily Mail sustin ca daca intri imbracat intr-o cada cu apa calduta si stai acolo cateva momente, tesatura se lasa exact cat e nevoie, potrivitClick.