De ce e bine sa mananci mai des migdale.Migdalele sunt o sursa excelenta de nutrienti, grasimi mononesaturate benefice si de vitamina E. Toate acestea lupta impotriva maladiei Alzheimer. Acesta este doar unul dintre beneficiile consumului de migdale. Intaresc oasele: migdalele contin din plin si minerale, printre care mangan, care contribuie la intarirea oaselor si regleaza zaharul din sange. De asemenea, in compozitia lor se gaseste si magneziu. Acesta s-a dovedit a avea un rol esential in functionarea organelor, muschilor si a nervilor, relateazaClick.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Lucruri pe care nu le stiai despre pilula de a doua zi. Daca folosesc pilule contraceptive, am voie sa folosesc si pilula de a doua zi? E normal sa ai astfel de intrebari, asa ca noi am cautat raspunsul corect. Stiai ca pilulele contraceptive reprezinta una dintre cele mai sigure metode contraceptive cu actiune pe termen lung, care, in conditiile utilizarii corecte, asigura o eficienta de 99,7%? In cazul tipului de anticonceptionale cu 21 de pilule, folosirea lor corecta implica administrarea consecventa, la aceeasi ora, in fiecare zi de administrare, dupa care urmeaza pauza de sapte zile. Folia urmatoare se incepe in a 8-a zi, chiar daca menstruatia inca nu a trecut, informeazaUnica.

De ce nu este bine sa te trezeasca alarma de telefon. Telefonul a devenit atat de important in viata noastra, incat l-am invitat cu politete sa ni se alature si in pat! Ultimul gest pe care il faci inainte de culcare este sa iti setezi alarma smartphone-ului si sa il asezi apoi mangaietor pe perna, rugandu-l frumos sa nu uite sa te trezeasca a doua zi? Acest obicei in aparenta banal, impartasit cu restul populatiei globului, nu este privit cu ochi buni de specialisti! Descopera in randurile de mai jos de ce trebuie sa renunti sa te mai trezesti cu alarma de la telefonul mobil, relateazaDivahair.

Afla ce substante cancerigene se gasesc in semipreparatele cu fructe de mare. Fructele de mare sunt bogate in minerale, in special in zinc si seleniu, si sunt la mare cautare pentru ca au foarte putine calorii. Insa, semipreparatele cu fructe de mare, desi sunt o alternativa ieftina si la-ndemana, sunt mai nocive decat credem. Colorantii, indulcitorii artificiali si conservantii, cunoscuti si sub denumirea de E-uri, se gasesc in multe produse procesate. Aceste substante sunt utilizate pentru a imbunatati aspectul si aroma alimentelor si pentru a le prelungi termenul de valabilitate. Unele nu ne fac rau, altele insa pot favoriza aparitia multor afectiuni, precum cancer, potrivitClick.

Transforma curatenia intr-o sedinta de fitness. Nu ai timp sa mergi la sala? Te relaxeaza sa faci curatenie? Grozav! Vera Fodoroiu, personal trainer, instructor de fitness si aerobic, ne invata cum sa transformam curatenia in casa intr-o... sedinta de fitness! Stiai ca petrecem, saptamanal, aproximativ 145 minute facand curatenie in casa? Ei bine, multe dintre treburile casnice pot fi considerate exercitii de tip cardio si de forta cu intensitate medie, pe care le putem planifica intr-o succesiune anume pentru cresterea ritmului cardiac, intarirea grupelor musculare importante, fara a uita insa de pozitia corecta a corpului, noteazaPsychologies.