Cele mai eficiente metode pentru curatarea dintilor de placa bacteriana.Cel mai bun tratament pentru dinti este preventia: intreaba orice medic dentist si iti va spune acelasi lucru. Aproape toate afectiunile dentare pot fi prevenite printr-o igiena orala corecta, iar primul pas in profilaxia dentara este indepartarea stratului de bacterii care se acumuleaza pe dinti, pe gingii si pe limba. Daca placa bacteriana nu este eliminata, ea se intareste si formeaza tartrul, un teren perfect pentru dezvoltarea bacteriilor, care duc la aparitia cariilor si a problemelor gingivale. Exista mai multe metode eficiente de curatare a dintilor de placa, pe care le poti incerca pentru a rari drumurile la medicul stomatolog, informeazaDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

3 alimente surprinzatoare care te mentin sanatoasa iarna. Gata! Temperaturile mici aproape ca si-au intrat in drepturi definitiv, iar tu trebuie sa ai grija sa ii asiguri organismului resursele necesare pentru a te mentine sanatoasa. Trecerea de la vremea frumoasa la frig te cam indispune si rezonam perfect cu tine! Te simti obosita, ai momente in care te cuprinde anxietatea, intampini probleme cu somnul, te simti lipsita de energie, iar portia zilnica de stres nu ajuta deloc, ba din contra, anuntaUnica.

Scortisoara, o mirodenie cu puteri miraculoase. Scortisoara, o mirodenie cu o aroma placuta, cu gust dulceag si usor iute, este si un remediu cu puteri miraculoase, indicat de terapeutii din multe tari in prevenirea diabetului si in tratamentul problemelor grave de sanatate. Mai ales in sezonul rece, aromata mirodenie trebuie sa fie inclusa in dieta cotidiana. Fiind bogata in antioxidanti, scortisoara mentine vigoarea tineretii si alunga stresul. De asemenea, placuta mirodenie este un dusman aprig al microbilor, relateazaClick.

Diabet zaharat - ghid pentru sanatatea fizica si emotionala. Numarul cazurilor de diabet zaharat este in continua crestere. Se estimeaza ca, in prezent, exista in lume circa 415 milioane de persoane cu diabet, iar pana in 2040 numarul acestora va creste la 642 milioane. Dar ce presupune aceasta boala si cum ne afecteaza ea sanatatea fizica si emotionala? Rezultatele Studiului National privind Prevalenta Diabetului, Prediabetului, Supraponderii, Obezitatii, Dislipidemiei, Hiperuricemiei si Bolii Cronice de Rinichi, publicate in 2014, au evidentiat faptul ca prevalenta diabetului zaharat (DZ) in Romania este de 11,6%, noteazaPsychologies.

Cum ingrijim parul in sezonul rece. Afla care sunt tratamentele potrivite. In sezonul rece, din cauza diferentelor de temperatura, parul se deshidrateaza mult mai usor decat de obicei. Frigul afecteaza structura firului de par, care devine mai aspru, uscat si deteriorat. De aceea este important cum ingrijim parul in sezonul rece. In sezonul rece, din cauza temperaturilor scazute, varfurile parului se despica mai repede, iar caciulile sau palariile purtate pentru protejarea parului pot provoca o crestere a secretiei de sebum si deci o tendinta mai rapida de ingrasare, dar si pierderea din volumul natural al parului, scrieLibertatea.