Cum iti afecteaza rimelul sanatatea ochilor. Toate femeile isi doresc sa aiba gene lungi si dese, dar, cum nu toate am fost inzestrate de catre Mama Natura cu ele, apelam deseori la popularul rimel. Acesta este unul dintre cele mai apreciate si folosite produse din industria beauty, astfel ca rar nu apare pe lista de cumparaturi a unei femei. Avand in vedere ca este de nelipsit din ritualul de makeup, putine reprezentante ale sexului frumos si-ar vedea viata fara el. Nimeni nu poate sa conteste rezultatul incredibil pe care il are rimelul asupra lookului nostru, dar trebuie sa luam in considerare si faptul ca acest produs ne afecteaza sanatatea ochilor, scrieDivahair.

UtileFoto: Colaj foto

De ce e bine sa facem sex. Conform piramidei nevoilor a lui Maslow, nevoia de sex reprezinta una dintre nevoile fiziologice, primare, alaturi de nevoi precum hrana, apa, igiena, somn, sex si homeostazia corpului. Toate aceste nevoi sunt innascute si ne definesc ca indivizi umani intrucat fara ele nu am putea exista Unul dintre cele mai importante efecte pozitive ale sexului asupra starii noastre generale este imbunatatirea modului in care organismul raspunde la stres si suprasolicitarile cotidiene. O activitate sexuala regulata poate reduce tensiunea arteriala si stresul, relateazaPsychologies.

Sfaturi utile de la medicii gastroenterologi. Femeile sunt sfatuite sa faca anual un control ginecologic, dar le indruma pasii si catre medicul gastroenterolog pentru investigarea problemelor ce pot aparea in zona colonului, a anusului si a rectului. Medicii nu recomanda epilarea aceste zone extrem de sensibile, zona anusului. In plus, exista pericolul ca unele fire sa ramana blocate sub piele si sa se infecteze. Daca obisnuiesti sa iti verifici e-mailul, sa stai pe Facebook, sa scapi de copii sau alte activitati in timp ce stai pe toaleta cu orele, afla ca nu este o activitate prea sanatoasa intrucat hemoroizii se umfla si pot sangera, noteazaUnica.

Asa scapi de burtica in doar 3 saptamani. Daca urmezi dieta cu aceasta bautura-minune o sa poti imbraca hainele tale cu un numar mai mici. Nu trebuie sa te mai uiti cu jind la ele, o sa le poti etala in toata splendoarea pe un trup perfect. Pentru asta trebuie sa consumi acest suc cu proprietati anti-grasime si sa faci putina miscare. Hreanul este o excelenta sursa de proteine si fibre alimentare, avand foarte putine calorii. Daca este combinat cu miere si lamaie, hreanul are calitati detoxifiante deosebite asupra ficatului. In plus, acest amestec imbunatateste digestia, accelereaza metabolismul si toate acestea duc la eliminarea grasimii corporale intr-un timp record, anuntaClick.

Cum sa iti protejezi ficatul. Armurariul ajuta le detoxifiere. Cum sa iti protejezi ficatul. Ficatul are nenumarate functii. Afla cum sa il protejezi si ce plante sunt benefice pentru el. O adevarata statie de epurare. Ficatul filtreaza sangele. El elimina deseurile din diverse zone ale corpului. Iata de ce este preferabl sa eviti conservantii, colorantii, grasimile artificiale, produsele asa-numite toxice (cum ar fi alcoolul sau mercurul care se gaseste in anumiti pesti). Consuma, deci, fructe si legume proapete sau congelate, dar nu conservat, informeazaLibertatea.