5 motive pentru care injuratul face bine la sanatate! Nu-i frumos, da-i sanatos! Cel putin asa spun specialistii despre injurat. Acestia afirma ca injuratul ne poate ajuta in multe feluri: sa ne simtim mai puternici, la reducerea durerii, sa exprimam mai usor o emotie si, paradoxal, chiar poate lega prietenii. O injuratura poate exprima de o mie de ori mai bine starea de spirit a cuiva decat daca ar spune "m-a suparat". De multe ori, mai degraba aflam cu adevarat ce se afla in adancul sufletului unei persoane suferinde atunci cand ii scapa cate o injuratura, decat atunci cand se exprima elegant, cuvinte alese, informeaza Click.

UtileFoto: Colaj foto

Ce e mai bine sa bem: apa sau lapte? Suntem sfatuiti sa bem cel putin doi litri de lichide pe zi. Hidratarea este esentiala pentru sanatate, spun medicii. Ce e indicat sa bem? Este apa lichidul care ne hidrateaza cel mai bine organismul? Cu ce am putea sa o inlocuim? La sfarsitul testelor realizate de cercetatori, s-a ajuns la concluzia ca laptele hidrateaza intr-o proportie mult mai mare organismul uman in comparatie cu apa. La fel de surprinzator este faptul ca diferentele dintre apa si cafea sau suc natural sunt foarte mici, scrie Digi24.

Beneficiile nestiute ale uleiului de masline.Stilul nostru de viata agitat necesita astazi alimente pure, organice, cu mai putin ulei si mult antrenament fizic. Acesta este motivul pentru care medicii recomanda includerea in alimentatie a uleiului de masline. Surprinzator, uleiul de masline nu este de ajutor doar pentru mentinerea sanatatii, ci el poate fi folosit si in scopuri de ingrijire a pielii si parului. Uleiul de masline este unul dintre ingredientele care nu lipsesc din multe produse de ingrijire, potrivit Click! pentru femei.

De ce poate fi drojdia de bere benefica pentru organismul nostru, mai ales in sezonul rece. Drojdia, ingredientul folosit la fabricarea berii si a painii, este un derivat din ciuperca Saccharomyces cerevisiae, are un continut ridicat de vitamine din complexul B, minerale si proteine. Deseori, pentru aportul de vitamine B, este folosita ca supliment nutritiv de persoanele vegetariene. Drojdia de bere poate fi folosita cu precadere in sezonul rece, cand creste incidenta problemelor respiratorii, dar si al alergiilor aparute pe fondul imunitatii scazute, scrie CSID.

De ce ar trebui sa dormi numai pe partea stanga. Chiar daca ai impresia ca ai parte de un somn de calitate, pozitia ta poate spune multe despre odihna, iar specialistii iti recomanda sa dormi pe partea stanga pentru ca astfel se previne congestia hepatica, functiile splinei sunt imbunatatite, fluxul gastric este stopat, inima este ajutata sa functioneze propice, iti asigura un intestin sanatos si, nu in ultimul rand, este cea mai buna pozitie pentru gravide, informeaza Click! pentru femei.