Fumatorii racesc mai repede iarna! Iata ce ar trebui sa faca. Fumatul e unul dintre cele mai importante cauze care distrug sanatatea unui om. Pe langa riscul de a dezvolta boli incurabile, fumatul afecteaza calitatea vietii pe termen lung. Sistemul imunitar nu poate face fata atacului constant si agresiv al noxelor. De aceea, iarna, batranii, copiii si fumatorii sunt cei mai expusi racelilor. Fumatorii, prin fumul inhalat, agreseaza si mai mult mucoasele respiratorii si plamanii, devenind mult mai vulnerabili in fata infectiilor respiratorii si scazand rezistenta la raceala si gripa. Bronsita, inflamatia de la nivelul bronhiilor, este una dintre neplacerile care nu ii ocolesc. Potrivit studiilor, fumatorii activi sau pasivi au mult mai multe episoade de bronsita acuta decat cei care nu fumeaza. Iar 90% dintre bronsitele cronice au ca principal vinovat fumatul. Renuntand la tutun, sansele de vindecare cresc spectaculos, scrieLibertatea pentru femei.

UtileFoto: Colaj foto

Din ce cauza te trezesti cu dureri de cap dimineata? Diminetile tale sunt umbrite de crunta durere de cap? Aceasta poate varia atat in intensitate cat si in durata sa. Iata care ar putea fi cauzele! Una dintre cele mai frecvente dureri cu care ne putem confrunta este durerea de cap. Daca observi ca acest fenomen se repeta tot mai des, incearca sa depistezi care este de fapt cauza reala. Iata mai jos cateva cauze posibile de care sa tii cont: Te confrunti cu insomnia. Cercetatorii de la Institutul Indian de Neurologie au cercetat indelung acest fenomen manifestat prin prezenta durerilor matinale la nivelul capului si au ajuns la concluzia ca una dintre cauzele posibile se datoreaza fenomenelor ce iti pot perturaba somnul. Astfel, sforaitul, apneea in somn sau insomnia te pot "ajuta" sa te trezesti cu dureri de cap dimineata. Primele doua cauze apar din cauza faptului ca favorizeaza intreruperea temporara a respiratiei in timpul somnului, iar creierul nu se poate oxigena corect, astfel apar durerile de cap, relateazaClick Sanatate.

Cum scapi de o criza de fiere in 15 minute. Stiai ca exista o cale naturala, usoara si eficienta prin care poti scapa de o criza de fiere in doar 15 minute? Un astfel de episod este unul dintre cele mai inspaimantatoare lucruri pe care le poti trai in aceasta viata. De obicei, criza incepe dupa cateva ore de cand ai consumat o masa bogata in grasimi cu o durere in partea dreapta a abdomenului, aproape de cutia toracica. Alteori, durerea poate radia si in partea superioara a spatelui. Primele crize de fiere te pot speria atat de tare, incat te vei duce la spital de urgenta. Doctorul nu poate decat sa te opereze in acest caz si sa inlature fierea. Mersul la spital e insa necesar doar atunci cand durerea este insuportabila, insotita de febra si frisoane. Totusi, inainte de a apela la ajutorul medicilor, poti incerca un remediu cu ingrediente care se gasesc in orice casa si care te poate scapa de durere in doar 15 minute, noteazaDiva Hair.

Cand nu e indicat sa folosesti bicarbonatul de sodiu. Bicarbonatul poate functiona si ca solutie de curatare. Cu toate astea, nu toate obiectele pot beneficia de aceasta tehnica, pentru ca multe se pot deteriora. Majoritatea suprafetelor de metal pot fi curatate cu bicarbonat de sodiu, dar cu cele de aluminiu trebuie sa aveti grija. Daca faceti procedura rapid si limpeziti imediat ce ati pus bicarbonatul de sodiu, nu ar trebui sa existe probleme. Ideal ar fi sa nu lasati praful pe obiectele de aluminiu pentru ca va oxida, iar vasele isi vor schimba culoarea. Exista specialisti care sustin ca cel mai bun mod de a curata argintaria este prin frecarea cu bicarbonat de sodiu si impachetarea cu folie de aluminiu. Totusi, la polul opus sunt cei care spun ca procedura este prea abraziva, iar asta duce la deteriorarea pieselor, anuntaCSID.

Cum sa slabesti prin metoda vizualizarii. Kilogramele in plus ne dau tuturor batai de cap. De la o anumita varsta, stim ca arderile sunt mai lente, astfel ca trebuie sa avem mai mare grija ce mancam, cand si cat mancam. Daca ai deja cateva kilograme in plus de care vrei sa scapi, iata o metoda revolutionara care te poate ajuta. Nu toata lumea trebuie sa aiba un anumit numar de kilograme, dar e important ca greutatea pe care o ai sa fie una care sa nu-ti creeze probleme de sanatate. Si, nu uita, nu te-ai ingrasat peste noapte, asa cum nici nu vei slabi in doar cateva saptamani. E nevoie de timp, vointa si efort. Metoda vizualizarii reprezinta o inovatie in materie de slabit si necesita cunoasterea unor tehnici foarte bune de meditatie. Sistemul functioneaza foarte simplu. Odata ce te imaginezi slab, cu numarul de kilograme cu care te simti bine in pielea ta, ti se schimba modul in care te raportezi in primul rand la tine insati si apoi la ceea ce te ingrasa cel mai mult - mancarea. Vizualizandu-te cum vrei tu sa arati, optiunile tale alimentare vor deveni mai limpezi, mai curate de grasimi, mai sanatoase, scrieClick pentru femei.