Barbatii sunt dispusi sa riste totul, de la cariera la familie, doar pentru o partida de sex

Nivelul de testosteron este unul dintre motivele pentru care barbatii isi tradeaza partenerele

Inca din cele mai vechi timpuri, barbatii au fost tentati sa isi insele partenerele. Barbatii sunt dispusi sa riste totul, de la cariera la familie, doar pentru o partida de sex. Studiile au aratat ca explicatia acestui fenomen consta in chimie, evolutie si testosteron. Mai mult, psihologii americani au identificat si anumite tipologii ale barbatilor care calca stramb. In primul rand, multi dintre cei care inseala sunt barbati aflati in cautarea senzatiilor tari.

Acesti barbati cauta noi experiente intense, mai mult decat alte persoane, si tocmai de aceea au tendinta de a avea mai multe partenere sexuale. Din punct de vedere stiintific, oamenii in cautare de senzatii tari au nivele mici de monoamina care sa le regularizeze nivelul de dopamina din creier. Bineinteles, acesti barbati au si plusuri, ei fiind foarte energici si dedicati carierei.

Problema cu acesti barbati este aceea ca nicodata nu au suficienta adrenalina in organsim. Ei se plictisesc foarte repede, iar cea mai la indemana solutie este schimbarea partenerului sexual. Mai mult, atunci cand un barbat isi pune in gand sa insele, el trece peste orice obstacol care ii sta in cale si asuma orice risc.

Barbatii trec peste orice obstacol atunci cand vor o noua partenera

O alta cauza pentru care barbatii vor sa insele este aceea ca nivelul de testosteron din organsim este foarte mare. Nivelul de testosteron din organism influenteaza foarte mult caracterul uni barbat. Un nivel ridicat de testosteron creste dorinta de a intretine relatii sexuale, creste agresivitatea si competitivitatea si il face pe barbat sa iubeasca riscul.

Integral in Gandul