Ei va fac sa fiti in toane bune sau proaste, va controleaza nivelul de stres, dar si memoria. Hormonii din organism au o influenta fantastica asupra comportamentului uman. Sunt mesageri chimici, care guverneaza legea atractiei intr-un cuplu, sunt responsabili cu buna ori proasta dispozitie, cu aparitia senzatiei de foame, cu nivelul de stres din organism si chiar cu memoria. Medici endocrinologi va arata care sunt principalii hormoni din organism, care este rolul lor, dar si ultimele noutati despre acestia, scrie EvZ.

O autoritate britanica ce monitorizeaza abuzul de droguri ar putea recomanda guvernului din Marea Britanie sa treaca ecstasy-ul din clasa de droguri A in clasa de droguri B. Consumul de ecstasy nu este mai periculos decat calaritul, au declarat reprezentanti ai consiliului (Advisory Council on the Misuse of Drugs/ ACMD), scrie Gandul.

Cremele antirid nu sunt atat de eficiente precum in reclame. Specialistii dermatologi spun ca aceste produse cosmetice nu „sterg” ridurile asa cum ne promit, ci doar actioneaza ca un burete plin cu apa si, in situatiile fericite, efectul lor dureaza o zi. „Este foarte putin probabil ca aceste creme antirid sa stearga ridurile. Ridurile adanci, profunde nu se pot «umple» cu astfel de creme. In cazul acestor persoane, solutia ar fi injectarea cu botox sau acid hialuronic”, sustine dr. Carmen-Madeleine Curea, medic primar dermatovenerolog, in cadrul Spitalului Clinic Colentina, scrie Gandul.

Conform Daily Mail, caldura corporala va fi cea care va face posibila functionarea unui dispozitiv tv din lentilele de contact, pe care specialistii il prevad in cel mult 10 ani. De asemenea, telecomenzile vor fi date uitarii, comutarea canalelor realizandu-se cu ajutorul comenzilor vocale. O reprezentanta a Laboratorului Viitorului din Marea Britanie sustine ca exista deja tehnologia necesara unei astfel de realizari, iar acum nu se pune decat problema timpului in care vor aparea aceste dispozitive. "Am putea ajunge chiar sa luam parte la jocurile de fotbal, sa avem senzatia ca alergam alaturi de jucatorul preferat sau sa ne certam cu arbitrul", a mai adaugat ea, afirma Gardianul.

Fericirea nu consta in achizitionarea de bunuri materiale. Banii aduc fericirea doar atunci cand sunt cheltuiti pentru a experimenta lucruri noi, a calatori sau a cunoaste. Un studiu recent a aratat ca intr-adevar banii aduc fericirea, dar nu atunci cand ei sunt cheltuiti pentru mancare, accesorii, bijuterii scumpe sau orice bun material, informeaza Romania Libera.

Un gel vaginal microbicid poate fi eficient in protejarea femeilor impotriva infectiei cu virusul HIV, potrivit rezultatelor primului studiu clinic de acest tip facut de cercetatorii americani de la Institutului American de Studiu a Alergiilor si Maladiilor Infectioase. Microbiocidul se numeste PRO 2000 si este produs de laboratoarele americane Indevus Pharmaceuticals in Massachusetts. Cercetatorii au demonstrat ca acesta nu este periculos si ca este eficient in cazul a aproximativ 30% dintre pacientele participante la studiu. Autorii studiului au prezentat rezultatele acestuia, luni, in cadrul unei conferinte anuale despre infectia HIV, care se desfasoara in aceasta saptamana in Canada, la Montreal, relateaza Romania Libera.

Iata cateva reguli care sa-ti imbunatateasca viata sexuala la timp pentru Valentine’s Day.1. Renunta la mancarurile tip fast-food, care au continut ridicat de sare, zahar si grasimi. Manaca hrana proaspat preparata, carne slaba, cereale integrale si legume. 2. Bea intre sase si opt pahare de apa pe zi. 3. Mananca in catitati mici, de sase ori pe zi. 4. Nu sari peste mese si evita sa mananci prea mult - te vei simti obosit si fara chef de sex. 5. Mananca carne slaba, cum ar fi pui, peste si lactate cu continut scazut de grasime, scrie Romania Libera.