Forma fetei arata la ce afectiuni esti predispus. In cazul multor afectiuni, organismul trimite in exterior semnale usor de descifrat, spune dr. Maoshing Ni. Expert in antiaging si autor al cartii "Secretele longevitatii", medicul sustine ca anumite afectiuni pot fi citite pe fata. "Organismul transmite mesaje, de la dezechilibre hormonale si pana la afectiuni grave precum bolile de inima", declara el, potrivit Gandul.

Cinci cauze frecvente care pot duce la malnutritie. Malnutritia reprezinta o tulburare cronica de nutritie si apare atunci cand organismul nu are suficiente proteine sau calorii (subnutritie) ori are prea multe (obezitate) si nu le poate asimila. „Malnutritia nu inseamna doar sub nutritie. O problema a romanilor este lipsa legumelor si a fructelor din alimentatie, principalele surse de vitamine si minerale, ceea ce poate cauza dezechilibre”, explica nutritionistul Eduard Adamescu de la Cabinetul „Calea Mosilor” din Bucuresti, potrivit EvZ.

Moduri de a combate astenia de primavara. La trecerea spre primavara, organismul incearca sa se adapteze mediului exterior, corpul trebuind sa-si reechilibreze caldura. Acest fapt are un impact asupra vaselor sanguine, ducand la o scadere a presiunii sangelui. Din acest motiv, un numar mare de persoane, dar mai ales femeile, varstnicii si adolescentii, incep sa se confrunte cu stari accentuate de oboseala, de slabiciune fizica si mentala sau chiar cu depresie, scrie Adevarul.

Implantul in gambe – cheia pentru picioare perfecte. Injectarea de botox in buze, marirea sanilor cu ajutorul implanturilor cu silicon, reintinerirea faciala cu ajutorul liftingului, toate aceste interventii sunt completate cu un nou trend in materie de estetica: retusarea formei picioarelor prin implanturi in gambe. "Retusarea formei gambelor se poate realiza fie prin implant, fie prin injectari de substante sau de grasime proprie", spune dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie plastica reconstructiva, potrivit Gandul.

Topul celor mai periculoase alimente. Anumite feluri de mancare si alimente foarte apreciate de consumatori nu sunt atat de inofensive precum par la prima vedere. Tonul dauneaza sistemului nervos, varza ne poate infecta cu salmonella, iar cafeaua ne poate opari, potrivit revistei Time. Hot-dogul - Acest produs poate fi un pericol pentru copii, care se pot sufoca prin inghitirea lui, si ar trebui sa aiba o eticheta de avertizare pe ambalaj. Aproximativ 17% din asfixierile alimentare in randul copiilor sub 10 ani sunt cauzate de hot-dog, scrie Romania libera.

Pneumoniile, o consecinta a racelilor netratate. Complicatiile pe care le dau virozele respiratorii apar pe fondul unei imunitati scazute a organismului. Tratamentul si izolarea la domiciliu in perioada de convalescenta sunt masurile pe care bolnavii trebuie sa le ia pentru ca banala raceala sa nu duca la probleme mai grave de sanatate. Tratamentele de stimulare a imunitatii si suplimentele alimentare cu vitamine pot ajuta in perioadele de convalescenta, dar nu sunt un tratament eficient pentru raceli, scrie Adevarul.