Monicai Gabor ii lipseste "Mr. Pink". S-a lipit de un chinez in buricul Bucurestiului. Vremurile in care Moni si Iri erau un cuplu de nedespartit la evenimentele mondene au devenit acum o simpla amintire. Iata ca marti seara cei doi fosti soti s-au intalnit la petrecerea aniversara a Casei Vernescu, dar nici macar amintirile vremurilor placute nu i-au convins sa schimbe doua vorbe sau macar sa se salute. La bratul prietenei sale, Diana Hedinger, Moni s-a aratat surprinsa sa-l vada si pe Iri si, cum probabil s-a simtit stingherita de prezenta acestuia, a facut imediat stanga-mprejur. Dorind, probabil, sa-si ascunda disconfortul, vedeta a acceptat sa ofere o singura declaratie, care sa-i sugereze buna dispozitie, sub un zambet mai mult fortat: "Viata in Romania este amazing (n.r. - incredibila)". Mai ceva ca o diva hollywoodiana care are fotografii la picioare, Moni a luat-o la fuga pe scari, unde o astepta o surpriza: un client chinez care, probabil, i-a taiat rasuflarea pentru cateva secunde, facand-o sa se gandeasca la iubitul ei din America.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Rasturnare spectaculoasa de situatie in scandalul provocat de aventura lui Gabriel Dutu cu Gina Maican. Iubita oficiala sare in apararea actorului! Scenaristul telenovelei "Narcisa Salbatica" ar putea fi invidios pe intrigile pe care actorii telenovelei le creeaza in afara platoului de filmare. Gabriel Dutu, interpretul personajului principal, are sau a avut pana ieri o aventura cu colega lui Gina Maican. Cel putin asta arata fotografiile publicate in cel mai nou numar al revistei Spy. Cum era de asteptat, dezvaluirea i-a picat greu la stomac iubitei sale oficiale, actrita Adriana Parvu, mama fetitei lui de doi ani si femeia cu care isi facea planuri de casatorie. Sansele sa-i ierte infidelitatea erau acum doua zile aproape nule, potrivit apropiatilor cuplului. Ieri insa, situatia s-a schimbat la 180 de grade. Iubita incornorata a inceput sa posteze pe internet fotografii, unele cu ea, Gabriel si fetita lor, altele cu ea si Gabriel in momente tandre, piese de dragoste si altele cu mesaj (ex. "Este barbatul meu!"). In plus, a dat o explicatie naucitoare pentru fotografiile care ii infatiseaza iubitul sarutand o alta femeie.

Mihai Traistariu pozeaza in milionar cu vila, firma si masini scumpe, dar e stramt la buzunar. Isi potoleste foamea la cantina studentilor. Ieri, Mihaita a fost fotografiat in timp ce se infrupta la cantina studenteasca a Universitatii Ovidius din Constanta, acolo unde e vazut tot mai des in ultima perioada. Are o masa preferata si ar putea sa puna o lumanare langa farfurie si sa zica bogdaproste, ca e pomana curata la banii lui! De exemplu, daca opteaza pentru o portie de ceafa de porc la gratar cu un piure de cartofi, milionarul scoate din buzunar... sase lei! Pentru o salata de varza mai adauga un leu, iar daca ia cu paine, sa nu i se aplece, mai pune 30 de bani, cat costa o chifla. Daca la toate acestea mai pune si o ciorba, pranzul complet se apropie vertiginos de ametitoarea suma de aproape zece lei. La banii astia si la ce economii face de cand nu mai bate restaurantele de fite de la malul marii, Traistariu sigur o sa aiba viitorul asigurat, dupa ce "Tornero" si Eurovisionul l-au facut milionar.

Mihaela Radulescu despre sex: "Dupa ce fac dragoste... as lua-o de la capat!". Mihaela spune ca, desi este destul de greu sa spuna ca a facut pana acum dragoste in sensul adevarat al cuvantului, acest lucru l-ar repeta ori de cate ori ar avea ocazia. "Sunt multe lucruri pe care le faci daca intr-adevar ai facut dragoste. Daca acolo a fost atata iubire incat sa fi facut dragoste. Noi, fetele, o simtim din cap pana in picioare. Eu dupa ce fac dragoste as lua-o de la capat. Daca eram baiat, ti-as fi spus ca dupa dragoste as face sex", a fost raspunsul sec al Mihaelei Radulescu de la CANCAN TV de la Kanal D. Andreea Mantea a fost ceva mai incisiva cu intrebarile si a continuat sa o interogheze despre dragoste si despre momentul cand aceasta dispare.

Liviu Varciu, dialog de senzatie cu Oana Zavoranu! Vezi cum s-au luat la misto unul pe celalalt si ce caterinca au facut! Oana Zavoranu l-a luat in permanenta la misto pe Liviu Varciu, pe care l-a taxat ca nu stie de gluma si ca este mult prea teapan. Bruneta a fost intr-o forma de zile mari si a tinut-o din misto in misto. "Dar de ce nu te calmezi tu? De ce stai asa? Fii relaxat, nu asa esti tu relaxat", i-a spus Oana. Varciu a incercat si el sa contracareze glumele Oanei, dar de cele mai multe ori a primit replici care l-au usturat. Liviu nu a stiut de gluma si a vrut sa se ridice si sa plece cand Oana Zavoranu a inceput sa danseze. Liviu parea ca a venit in platou sa ii ia apararea lui Pepe, el fiind foarte pornit si iritat, in ciuda glumelor facute in platou, care aveau menirea sa mai destinda atmosfera.

Andreea Banica si Lucian Mitrea se comporta ca doi adolescenti. S-au retras intr-un colt ca sa se giugiuleasca. Impreuna inca din perioada adolescentei, mai exact de 17 ani, se pare ca niciun zvon sau declaratie de infidelitate nu poate zdruncina cuplul Andreea Banica-Lucian Mitrea. Desi au trecut prin multe momente de restriste, iata ca ei au acum o perioada de miere, in care se comporta precum adolescentii ce simt pentru prima oara fluturasi in stomac. Asa s-a intamplat si zilele trecute, la un eveniment monden, cand Andreea si Lucian, imbatati parca de iubire, s-au retras intr-un colt, imbratisandu-se si sarutandu-se cu patima, cateva minute in sir. Mai mult ca sigur ca gesturile tandre au constituit un preludiu excelent pentru o noapte de amor, sotii Mitrea grabindu-se parca sa ajunga cat mai repede acasa. Asadar, Andreea nu e geloasa si ii iarta sotului escapadele nocturne, una cate una.

Absolut demential! La stand up comedy se face caterinca de Oana Roman in ultimul hal: "Asta e diavolu', te indeamna sa mananci! Cand e suparata haleste cate o shaworma!". Dupa cateva sageti aruncate catre conducatorii statului, Bordea si-a mutat atentia asupra fiicei fostului premier din Romania, Oana Roman. Comediantul a facut misto intr-un stil caracteristic de fizicul Onucai si de modul cum aceasta isi apara "silueta". "Ba asta nu e grasa, e cea mai grasa. Mananca zilnic cate o shaworma cu de toate si dupa vorbeste ca nu e nimic rau in asta! Calutul de pe tricourile ei polo e in marime naturala, daca te chinui il poti vedea in miscare", au fost glumele lui Bordea.