​Fosta iubita a lui Luis Lazarus s-a masturbat in fata webcam-ului cand era minora. Sex total cu Andreea Podarescu! Cancan a intrat in posesia unui film incendiar in care cunoscutul fotomodel Andreea Podarescu apare "prestand" in fata webcam-ului, mangaindu-si zonele intime pentru a-i infierbanta pe masculii generosi si a-i determina pe acestia sa scoata cat mai multi bani din buzunare. Filmul, care dureaza aproape cinci minute, prezinta o Andreea Podarescu dezinhibata, pregatita sa satisfaca si cele mai indraznete fantezii ale clientilor ce acceseaza site-urile de specialitate. Imbracata cu o lenjerie cu imprimeu ce imita pielea de leopard, focoasa bruneta tasteaza de zor, conversand cu persoana care a platit-o sa se dezbrace. Dupa cateva secunde, Andreea se descotoroseste de sutienul incomod si de chiloteii transparenti, lasandu-se pe spate, cu organele genitale la cativa centimetri de webcam. Cu toate ca imaginile sunt de-a dreptul incredibile, Cancan a decis sa nu difuzeze filmul, deoarece acesta contine scene mai mult decat explicite.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Liviu Varciu isi reface viata sentimentala alaturi de o bruneta sexy: "Ma doare in p... de Adelina". Liviu Varciu isi recapata usor-usor statutul de Don Juan. Weekendul trecut, el a fost fotografiat alaturi de noua lui cucerire, o bruneta misterioasa despre a carei identitate nu vrea sa sufle o vorba. Aceasta l-a insotit la cumparaturi, la un magazin din zona Baneasa care comercializeaza produse pentru camin, ceea ce ar putea da de inteles ca locuiesc deja impreuna, iar ea se implica in decorarea casei. Singurul lucru pe care Liviu Varciu l-a declarat in legatura cu noua sa partenera este faptul ca aceasta a promovat cele trei probe la care artistul isi supune toate partenerele care innopteaza in locuinta sa. "A trecut testul meu (n.r. - sa stranga patul dimineata, sa spele vasele dupa micul dejun si sa deschida robinetul de la chiuveta cand foloseste toaleta, dimineata) si sunt multumit. In rest, nu declar nimic", ne-a spus Varciu raspicat. Adancind misterul in jurul idilei sale, pentru prima oara dupa divortul sau rasunator, acesta a raspuns intr-o alta nota si extrem de zeflemitor cand a fost intrebat daca bruneta de acum a reusit sa "ingroape" fantoma fostei sale sotii. "Ma doare in p...a de Adelina!", a punctat Liviu Varciu.

Sora Crudutei, sorbita din ochi la defilarea in costume de baie! Sfarsitul de saptamana trecut a fost unul incendiar intr-un club din Constanta. Tinere care au aprins imaginatia multora au defilat pe scena unui club in costume de baie. Au fost si vedete consacrate din revistele pentru barbati, dar si fete cunoscute datorita relatiilor lor amoroase. Astfel, pe scena au urcat Ana Maria, sora Danielei Crudu, ciocolatia Agnes Matoko si alte tinere care au ceva de aratat. Invitata speciala a serii a fost vedeta Playboy Oana Bercaru.

Arata mult mai bine ca acum 20 de ani! Uite ce forme avea Anca Turcasiu pe vremea Lambadei! La cei 41 de ani, Anca Turcasiu arata perfect! Nu a avut, insa, mereu o silueta de invidiat. Acum 20 de ani, cantareata era oarecum plinuta, lucru care se poate observa cu ochiul liber in filmul "Miss Litoral" (1991), in scena in care dansa Lambada la bordul unui vas. In timpul filmarilor, Anca Turcasiu avea 21 de ani, iar pe sub rochia vaporoasa se vede clar ca mai multe kilograme in plus ii acopereau coapsele. Formele ei de atunci erau insa considerate apetisante de multi. Timp de ani buni, vedeta s-a luptat cu surplusul de kilograme, a avut grija in permanenta de regimul ei alimentar, de orarul de somn si mai ales de timpul alocat orelor de sport. Intre timp, Anca Turcasiu a devenit ovo-lacto-vegetariana si merge la sala, unde face fitness si cardio. Nemultumita de cum arata in anii '90, Turcasiu a renuntat definitiv la carne, zahar, prajeli si sosuri, consumand foarta multa apa si fructe.

Incearca in zadar trucuri pentru subtiere. Trupul asta e un mit, Oana Roman n-a slabit! "Incredibil", Oana Roman este mult mai atenta la imaginea ei. Vedeta, care reuseste de multe ori sa puna in dificultate pana si "Photoshop-ul", a incercat sa scape de kilogramele in plus prin cateva trucuri vestimentare. Astfel, Onuca a imbracat in acelasi timp haine negre si in dungi. Numai ca a ales prost combinatia. Jachetuta neagra a purtat-o deschisa pentru ca, probabil, nu o cuprindea. Apoi, dungile rochitei sunt verticale, desi, de curand, oamenii de stiinta au demonstrat ca acestea ingrasa, spre deosebire de cele orizontale, care slabesc. Vestimentatia a fost "asezonata" de noua vedeta TV cu o pereche de cizme cu toc inalt, care sa-i subtieze picioarele, iar ce a iesit se poate vedea cu ochiul liber. Oricat a incercat sa creeze o iluzie optica, Oana Roman nu a reusit, iar trupul sau rubensian a ramas un mit de neatins.

Vanghelie,discutii nocturne cu o bruneta. Ce face primarul Sectorului 5 intr-un club din Centrul Vechi al Capitalei. O fotografie primita pe adresa pont@cancan.ro, facuta ieri noapte, la ora 02.30, il infatiseaza pe unul dintre liderii importanti din PSD, Marian Vanghelie, primar al Sectorului 5 al Capitalei, alaturi de o tanara bruneta cu care, la o masa garnisita cu sampanie, pare extrem de prins intr-o interesanta discutie. Contactata de reporterii CANCAN, persoana care a facut fotografia a povestit ca edilul Sectorului 5 a ajuns intr-un cunoscut club din Centrul Vechi al Capitalei sambata noaptea, in jurul orei 23.00. "Era insotit de Cozmin Gusa, de Oana Niculescu Mizil (deputat PSD) si de un grup destul de galagios de tineri. S-au asezat cu totii la masa patronilor respectivului club", a povestit martorul ocular. Seara s-a dovedit a fi una extrem de vesela. La masa lui Vanghelie s-a ras mult, s-au spus povesti, s-a mancat si s-a baut pe saturate. N-au lipsit sticlele de sampanie elegant servite in frapiere, dar nici cele de bere. Edilul a stat pe parcursul celor peste patru ore alaturi de o domnisoara bruneta, cu parul lung, cu care a conversat in mod special si care, de nenumarate ori, a parut subit inveselita de glumele lui Vanghelie. Pana in jurul orei trei, grupul cu care s-a destins politicianul nu parasise localul.

Smiley nu mai da bani pe haine de firma! "Am fost in magazine second-hand. Ultima oara m-am dus cu Randi care iubeste moda vintage". Smiley este unul dintre artistii din showbiz-ul autohton care se imbraca foarte bine. El a recunoscut pentru emisiunea "D-Paparazzi" ca il mai ajuta si Laura, iubita lui, cand iese la shopping. "Ii cer parerea Laurei cu privire la hainele cu care ma imbrac, atunci cand trebuie sa fiu prezentabil. Uneori intru in panica pentru ca nu gasesc cu ce sa ma imbrac, iar atunci este disperare mare in casa. Si Laura obisnuieste sa ma intrebe daca imi place sau nu ce poarta, insa eu nu sunt un priceput intr-ale modei. Eu ma imbrac dupa cum imi place si nu dupa cum dicteaza trendurile", declara Smiley. Smiley a mai declarat ca obisnuia sa cheltuiasca sume foarte mari de bani pentru hainele sale pe care mai apoi le-a facut cadou. "Am cheltuit sume mari pe haine si am ajuns sa fac cadou saci intregi plini cu tot felul de toale de firma. Acum am devenit mai calculat cand vine vorba de cheltuieli vestimentare. Am foarte multe perechi de jeans si foarte multe bluze in dulap. Am tricouri cu tot felul de mesaje, insa mi-am facut si eu tricouri cu HaHaHa Production", mai spune Smiley.