​Celebrele modele lupta cu cartile pe fata pentru suprematie. Razboi total intre Menghia si Ghenea. Ani la rand, Catrinel Menghia a fost considerata de italieni cea mai frumoasa romanca de pe la ei. Succesul a inceput sa paleasca in momentul in care s-a vazut nevoita sa-l imparta cu o conationala. Madalina Ghenea, cunoscuta si ea in lumea modei de peste hotare, a avut o ascensiune mediatica fabuloasa in momentul in care s-a aflat despre relatia ei cu Dicaprio. Acum, modelele au devenit rivale. In februarie, Madalina Ghenea le-a zambit tuturor romanilor de pe coperta revistei "The One". Pictorialul incendiar facut de focoasa satena a tras dupa sine o mediatizare incredibila, care i-a adus un plus de notorietate la ea acasa. Desi a avut multe oferte de a poza in publicatiile romanesti, Catrinel Menghia, o alta romanca de succes in Italia, a acceptat sporadic joburile.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Roxana Nemes, aproape dezbracata la volan! Uite ce haine si-a tras pe ea! Iubita lui Radu Groza a adoptat o tinuta foarte lejera la volan, mai ales ca temperaturile din ultimele zile au fost destul de ridicate pentru a o face sa renunte la cateva articole vestimentare. Cantareata le-a impartasit fanilor planurile sale si le-a bucurat privirile cu o fotografie foarte senzuala. "In drum spre Constanta, unde merg pentru a inregistra noua piesa.. XoXo", a scris Roxana Nemes pe un site de socializare.

Naomi a imbracat rochia de mireasa: "E cea mai fericita zi din viata mea, iubitule" - Afla cum s-au cunoscut! Transsexualul Naomi a decis sa se casatoreasca si, ca orice mireasa care se respecta, a avut rochie alba si voal. "Da' de ce rochia ta e alba?", a intrebat-o iubitul ei. "Pentru ca e cea mai fericita zi din viata mea, iubitule", i-a raspuns Naomi. Preotul i-a intrebat pe cei doi cum s-au cunoscut. "Ne-am reintalnit la o petrecere in gara. Ne cunoastem de alaltaieri. Dupa ce o sa ma vada dezbracata, o sa fie cea mai scurta casnicie", i-a raspuns Naomi, personajul interpretat de actorul Mihai Bendeac in cadrul emisiunii "In Puii Mei". Bineinteles, de la "nunta" lui Naomi nu puteau lipsi domnisoarele de onoare, inelele, muzica si buna dispozitie. "Te iubesc si te ador ca pe-un pui de curca chior!", i-a declarat Naomi barbatului din viata ei.

Adevarata fata a Andreei Banica! Uite cum arata nemachiata si obosita dupa concert! Celebritatea cere sacrifici, iar asta o stie foarte bine si Andreea Banica, care alearga la toate concertele chiar daca este extrem de obosita, iar asta se vede si pe fata ei. Abia trezita dupa o noapte cu concerte, cantareata si-a facut o poza si a postat-o pe Facebook, chiar daca nu era machiata foarte mult. "Neata! M-am trezit si am pornit la drum spre casa. Va pup pe toti!", a scris Andreea Banica pe Facebook.

Inna, gafa de machiaj la o sesiune de autografe! Uite cum a aparut in fata fanilor din Mexic! Daca pe scena Inna are cele mai tari aparitii, iar machiajul si tinutele o fac sa straluceasca in lumina reflectoarelor, in afara ei artista are mari probleme. Inna isi doreste sa aiba un look cat mai natural la intalnirile cu fanii, in timpul sesiunilor de autografe, pentru asta a renuntat si la parul intins extrem de bine, dar de aceasta data a facut o mare gafa in ceea ce priveste machiajul. Cantareata a aparut in fata fanilor din Mexic, unde a sustinut un concert zilele trecute, cu o culoare foarte ciudata la ten. Desi pe restul corpului era foarte bronzata, tenul ei avea o nuanta verzuie si era ingrozitor de palida.

Elena Merisoreanu, Daniela Condurache si Irina Loghin s-au tatuat in America, la initiativa Nicoletei Voica. I-a "virat" nasei ei cliente celebre din Romania. Desi portul traditional induce uneori in eroare, interpretele de muzica populara au mare grija de imaginea lor. Si nu apeleaza la leacuri babesti, ci la tehnologii moderne. Merisoreanu, Condurache si Loghin au machiaje permanente facute peste Ocean cu mult inainte ca in Romania sa apara acest procedeu, iar cea care le-a servit ca model a fost Nicoleta Voica. Artista s-a tatuat in clinica din California a nasei ei in urma cu 25 de ani si tot atunci si-a marit si bustul. Nicoleta Voica ar putea fi considerata o deschizatoare de drumuri in ceea ce priveste ajustarea inzestrarilor naturii cu ajutorul chirurgiei estetice. Artista si-a facut implanturi cu silicon in urma cu 25 de ani, peste Ocean, si, de atunci, nu le-a schimbat si nici nu are de gand sa o faca. "Sunt garantate pe viata. Nu ma deranjeaza, nu am de ce sa imi fac probleme", sustine ea, in ciuda faptului ca, in Romania, in urma cu mai putin de 20 de ani, implanturile erau garantate doar 10 ani si multe vedete au fost nevoite sa le schimbe.