Elena de la Mandinga, cracanata si pipaita peste tot de un barbat! Vezi cum arata topless si in ce pozitii s-a lasat atinsa de maseurul pervers! Inainte de mare provocare pe care o va trai la Eurovision, Elena de la Mandinga a ales sa se relaxeze cu patru tipuri diferite de masaj, intre care exoticul "lomi-lomi", cu origini in Hawaii. Elena s-a lasat atinsa si cracanata, in pozitii pe care nu credeau ca o s-o vezi vreodata pe frumoasa cantareata, care a avut mereu o imagine de fata cuminte. Dupa ce l-a lasat pe maser sa traga de ea in fel si chip si s-o pipaie mai mult decat e nevoie, Elena a trecut la un masaj in sanii goi. Mai intai a facut un masaj thailandez, care, desi se practica de 2.500 de ani, apoi a urmat un masaj ayurvedic, cu origini in India. Fara indoiala, cel mai exotic masaj a fost cel hawaian, "lomi-lomi", care inseamna "maini tamaduitoare". In acest tip de masaj terapeutul foloseste bratele, nu palmele si se misca foarte mult. "Ai senzatia ca danseaza cineva pe tine", a marturisit Elena pentru digi24.ro.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Fostul sot al Oanei Niculescu Mizil s-a combinat cu Alexandra Badescu. Se refac impreuna dupa doua despartiri spectaculoase. Despartirea de Oana Niculescu Mizil i-a picat destul de greu fostului sau sot, Jamil "Jimmy" Thome. Barbatul de origine libaneza a suspinat cat a suspinat, dar a realizat ca remediul cel mai bun pentru a trece peste casnicia esuata nu este izolarea, ci dimpotriva. De cateva saptamani, prin lumea mondena a Capitalei se zvoneste ca "Jimmy" are o noua iubita, in persoana Alexandrei Badescu, un model care a capatat notorietate dupa o despartire cu cantec de fostul sot, Andrei Tardea, cu care, de altfel, are si o fetita. Proaspatul cuplu a fost zarit din ce in ce mai des in public, in special in weekenduri, in cluburile de fite din Capitala. Au incercat sa tina cat mai discreta prietenia lor, fiind mereu inconjurati de alti prieteni si prietene. Surse din anturajul Alexandrei sustin ca vizitele acesteia la apartamentul lui "Jimmy" au devenit din ce in ce mai dese, iar acum aproape ca locuiesc impreuna. Paparazzii Cancan au reusit ieri sa produca si prima dovada palpabila a apropierii dintre fostul sot al Oanei Niculescu Mizil si Alexandra Badescu.

Arta sau film porno?! Robert De Niro si Gerard Depardieu intr-un menaj a trois! Sunt masturbati in acelasi timp de o femeie. Robert De Niro si Gerard Depardieu au avut placerea de a juca in filmul cu numele "1900" in care au filmat o scena de menaj-a-trois alaturi de actrita Stefania Casini care i-a masat senzual pe cei doi in acelasi timp. Cei doi actori i se alatura timizi Stefaniei in pat, complet goi. Relaxati acestia sunt stimulati de tanara pentru a avea o erectie care nu pare prea fericita de treaba pe care o face. Daca lui Robert ii place foarte mult acest rol, Gerard pare ca se simte incomod si priveste rusinat in partea opusa celor doi parteneri. Cand vede ca masajul nu da roade la Depardieu, aceasta ii spune lui Robert sa o faca el: "Prietenului tau nu... Mai bine o faci tu!" Ii ia mana si i-o pune peste organele genitale ale lui Gerard care se intoarce cu spatele de neplacere. Atunci Stefania il intreaba daca are prietena si Robert rade de el, vrand sa afle daca se gandeste la "frumoasa Anita".

Printul Dorin Cioaba a facut prototipul jucariei, in amintirea strabunicii sale, si o va vinde la Sibiu. Apare papusa Lulica pentru fetitele rome. O papusa imbracata in vesminte traditionale tiganesti va fi scoasa pe piata de Dorin Cioaba, fiul regelui romilor, in magazinul sau de suveniruri din Sibiu. Papusica va avea si hainute de schimb, dar si o galetusa din arama, confectionata de mesterii caldarari. Printul Cioaba are deja un prototip al papusii care va costa 100 de lei, dar fata jucariei este acoperita cu un batic. Acesta vrea sa tina secret pana la lansare chipul papusii botezate Lulica, in amintirea strabunicii sale, considerata o icoana a frumusetii si a blandetii. "Papusa Lulica va fi un simbol pentru fetitele rome, dar si un mijloc de apropiere a copiilor de alte nationalitati de traditiile tiganesti", a spus Dorin Cioaba.

Si-a scos "haremul" la o cina tarzie in stil italian. Mickey Rourke continua seria distractiilor nocturne. Mickey Rourke s-a acomodat perfect la Bucuresti. Fara bodyguarzi sau fite, celebrul actor, aflat in Romania la filmarile peliculei "Dead in Tombstine", bate cluburile si restaurantele cu pretentii din Capitala, insa este mereu insotit de o armata de fete una si una. De cand a aterizat pe Aeroportul "Henri Coanda", starul a declarat ca a auzit de frumusetea romancelor si nu s-a sfiit sa o analizeze cu propriii ochi, ori de cate ori a avut ocazia. Sambata seara de pilda, Mickey Rourke a iesit la masa, pentru o cina tarzie, alaturi de un adevarat harem. Aproape zece femei cu dimensiuni de fotomodel i-au stat alaturi la masa, intr-un cunoscut restaurant cu specific italian. Americanul si insotitoarele lui au mancat peste, specialitatea casei, si au ciocnit un pahar de vin alb scump. Semn ca nu respecta regulile vreunui regim strict, pe actor l-a prins ora unu noaptea degustand din aperitivele intinse pe masa lui si imbiindu-si frumoasele companioane sa-i urmeze exemplul.

Mihai Bendeac face misto de Oana Roman! Si-a batut joc de silueta ei intr-un mod incredibil - Vezi aici replicile care ar face orice supraponderal sa se enerveze. Oana Roman a fost invitata lui Mihai Bendeac in emisiunea "In puii mei". Ea a fost tinta glumelor actorului care l-a interpretat pe Radu Banciu. In actul pus in scena de Mihai Bendeac, Oana Roman si Radu Banciu au participat la un curs motivational dedicat oamenilor supraponderali. Replicile foarte dure ale acestuia au facut-o pe Oana sa-i atraga atentia ca este prea obraznic. "Eu sunt impertinent, dar cel putin eu pot sa imi cumpar haine dintr-un magazin normal, pot sa intru in orice mall, nu ca dumneavoastra, care va duceti la Confectii S.A sa va inveliti in foi", a spus Mihai Bendeac, alias Radu Banciu, in emisiunea lui. "Nu e vina mea ca ati ajuns niste vaci! Eu nu am capacitatile voastre fizice sa ma rostogolesc de doua ori si sa inconjor Ecuatorul", a mai spus acesta. "Eu pot sa slabesc daca vreau, dar tu nu ai niciun leac", a comentat Oana.