Andreea de la "Masterchef", pusa la punct de o iubita geloasa, in club, vara trecuta. S-a batut cu o femeie, din cauza amantului? "Andreea a avut, vara trecuta, o aventura cu un tip, Dan, din grupul nostru de prieteni. Toata nebunia dintre ei a durat cateva luni, dar au ascuns foarte bine totul: mergeau impreuna la club, la piscina lui la Snagov, dar mereu mai era cineva alaturi de ei. Iubita lui a fost plecata pe timpul verii la o bursa, dar cand s-a intors, cineva i-a spus si atunci a luat-o razna!", a spus pentru CANCAN una dintre amicele Andreei.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

E oficial! Bianca si Cristea se casatoresc! "Eu sunt print, deci vom face o nunta de 3 zile si 3 nopti ca in basme".

Adrian Cristea a marturisit la CANCAN TV de la Kanal D ca daca Bianca ar ramane insarcinata nu ar fi unul dintre motivele determinante ca sa faca o nunta. "Nu ne forteaza nimeni si nu o fortam noi lucrurile. Cand o sa simtim, o sa spunem, ca nu ne ascundem de nimeni si nu facem nimic rau sau... cand o sa simtim, o sa fie", a spus fotbalistul. Andreea Mantea a vrut sa stie daca isi doresc o nunta mare. "Mare, frumoasa si ca in basme. Trei zile si trei nopti", a dezvaluit Adrian Cristea. "Voi deveni regina, de fapt, acum sunt printesa", a completat Bianca. "Apoi voi deveni regina.

Mai ceva ca la "Din Dragoste"! Bianca si Cristea, despre iubirea lor: "M-am impiedicat cand l-am vazut! Eu l-am sarutat prima in masina, el s-a opus". "Prima intalnire a avut loc la un prieten comun. El nu stia ca voi veni. Eu nu stiam ca el va veni. Dar Adi nu a stiut ca eu m-am indragostit de el. Eu am recunoscut abia dupa ce a recunoscut el. Mi-a placut sa fiu cucerita de el pentru ca era barbatul pe care mi-l doream. E foarte tandru, e foarte discret. Are simtul umorului dezvoltat. Este romantic, sensibil si discret", l-a descris Bianca pe iubitul ei la CANCAN TV de la Kanal D.

Roxana Ionescu, o aparitie surprinzatoare in prag de divort. Cu moralul ridicat si cu sanii lasati. Noptile in care a varsat rauri de lacrimi la gandul ca mariajul ei s-a destramat par ca au luat sfarsit pentru Roxana Ionescu. La numai 27 de ani abia impliniti, vedeta este pregatita sa-si ia viata de la capat, iar la initiativa apropiatilor a inceput sa-si faca din nou simtita prezenta la evenimente mondene, dar nu singura, ci in compania prietenilor buni, precum Laurent Tourette si asistentul acestuia, Florin. Zambitoare si extrem de binedispusa, nici nu zici ca se pregateste pentru un divort.

Adrian Cristea, dezamagit de comportamentul lui Catalin Botezatu fata de Bianca: "Au fost niste copilarii de fata mare. Nu am ce sa-i spun, nu ma intereseaza persoana lui". Insa iubitul Biancai, fotbalistul Adrian Cristea, marturiseste ca se astepta la alt gen de comportament din partea designerului. "Nu m-am intristat cand am vazut imaginile. Nu aveam de ce sa ma intristez. Au fost niste copilarii. M-am asteptat la alt comportament din partea lui Catalin Botezatu. Trebuie sa aiba comportament serios, avand in vedere varsta lui. Au fost niste copilarii de fata mare. Eu spun ca in privinta domnului Catalin Botezatu nu imi fac griji, pentru ca am incredere in Bianca. Nu am de ce sa fiu gelos. Repet, am incredere in Bianca", a marturisit Adrian Cristea la CANCAN TV de la Kanal D.

Sylvia si-a chemat parintii sa locuiasca la ea. Sufera de singuratate in vila de 200.000 de euro. Sylvia Sarbu, fosta Stefanescu, locu-ieste din nou cu parintii. Decizia ii apartine can-taretei, care con-sidera ca prin aceasta mutare nu si-a ingreunat viata, ci si-a simplificat-o prin faptul ca pe domeniul sau se afla o persoana in permanenta, iar mama sa se ocupa de treburile casnice.

Monica Gabor il ataca dur pe Irinel, in speranta obtinerii custodiei: "Fiica mea este sechestrata". Monica si Irinel mai au de asteptat doar o saptamana pana la decizia magistratilor in privinta apelului declarat de ei la decizia de divort. Ieri, Monica Gabor l-a infruntat pe Irinel in sala de judecata, dupa ce omul de afaceri a acuzat-o ca nu mai vrea sa stie de fetita. Asta dupa ce, spune el, "din marinimie", i-a lasat-o cateva zile la inceputul lui mai, peste weekendul la care avea dreptul. "Nu este adevarat, am vorbit cu Irina si ea mi-a spus ca nu mai locuieste la Izvorani, ci ca sta cu bona intr-o camaruta. Fiica mea este sechestrata", a spus Monica.

Scandal ca la usa cortului intre Oana Zavoranu si Pepe: "Vin sa ma mut in casa cu tine si cu Pastrama". Oana Zavoranu spune ca va veni in casa lui si isi va posta un afis cu ea in cei cativa metri patrati in care ea are dreptul sa locuiasca. Pepe i-a atras atentia Oanei si i-a spus sa nu se mai laude ca masina ei a costat aproape 100.000 de mii de euro, din moment ce automobilul respectiv nici nou nu facea banii astia.