Sore a stiut ce-a vrut! S-a dat bine pe langa Laura Cosoi pentru a se apropia de Smiley. Sore Mihalache are toate sansele sa ajunga un personaj controversat. La o zi dupa ce CANCAN a publicat un material in care prezenta traiectoria ascendenta pe care a pornit artista de cand a fost luata sub aripa ocrotitoare a lui Smiley, iata ca apar voci care pun la indoiala caracterul acesteia, iar comportamentul ei dubios indica o strategie pe care blonda a pus-o la punct pentru a-i intra la inima iubitului Laurei Cosoi.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Laura Cosoi danseaza din buric! E senzuala si se descurca de minune. Ea a mers in Capadochia pentru a-i indeplini visul unei tinere domnisoare, Alexandra, care isi dorea foarte mult sa zboare cu balonul. Fosta iubita a lui Smiley a ajuns impreuna cu cea careia trebuia sa ii indeplineasca visul la o dansatoare din buric. Laura a fost foarte incantata cand a aflat ce va urma si si-a ales un costum verde special pentru a i se asorta cu ochii. Laura si Alexandra au fost si la shopping in bazar pentru a-si lua cateva amintiri.

Dialog dement intre Pepe si Oana: "Am adus preot sa te exorcizeze! Du-te la Vatican ca a intrat diavolul in tine!" - "Esti un taran fara mine, nici nu te mai razi". Desi dialogul dintre Pepe, aflat in platoul CANCAN TV, si Oana Zavoranu, prin telefon, a debutat linistit, lucrurile rapid au explodat, pur si simplu. Sub privirile uluite ale celor aflati in direct la Kanal D, atat Pepe, cat si Oana au inceput sa isi arunce cele mai dure cuvinte de pana acum. Oana Zavoranu: "Intre mine si Pepe sunt foarte multe procese acum, nu mai e altceva. In spate, mai sunt si altele, procese de constiinta. E cam neras, Pepe! Ce se intampla, probabil inca mai miroase canapeaua aia a mine! De ce nu o aduce si pe Pastrama acolo?"

Miley Cyrus isi inseala deja logodnicul... cu cel mai bun prieten? Si mai surprinzator este modul in care si-a petrecut Miley ziua de ieri, la Miami, in mari tandreturi la piscina cu cel mai bun prieten al ei, Cheyne Thomas. Cei doi s-au jucat in apa, s-au imbratisat, au stat foarte aproape unul de celalalt si s-au sorbit din priviri intreaga dupa-amiaza. Apoi s-au retras fara explicatii in camera de hotel, unde au fumat o tigara pe balcon, in vazul tuturor, retragandu-se apoi in spatele draperiilor. Comportamentul lui Miley lasa loc de interpretari, iar vedeta s-a grabit sa dezminta pe pagina ei de Twitter zvonurile ca ar fi ceva mai mult intre ea si Thomas.

Cheloo de la Parazitii, juratul cu numarul 3 la "X Factor". Lista juratilor de la "X Factor" care vor intra in scena in aceasta toamna este completa. Delia Matache, Dan Bittman si Cheloo vor face cartile in cea de-a doua editie a concursului. Alegerea Deliei Matache, cantareata care si-a consolidat pozitia in echipa Antenei 1 prin participarea la emisiunea-concurs "Te cunosc de undeva", a fost oarecum previzibila si nu a reprezentat nicio surpriza. Acceptul lui Dan Bittman de a face parte din juriu a fost oarecum surprinzator, dat fiind faptul ca se afla inca sub contract cu TVR, unde realizeaza show-ul "Danutz SRL".

Petre Roman si-a facut lifting facial? A iesit la mall cu pielea intinsa si bandajele la vedere. Pare greu de crezut, dar Petre Roman a ajuns la varsta pensionarii, primul premier al Romaniei de dupa '89 implinind in acest an, pe 22 iulie, varsta de 66 de ani. Nu-si arata aceasta etate, in special datorita faptului ca se straduieste din rasputeri sa se mentina tanar, atat din punct de vedere spiritual, dar mai ales fizic. In ceea ce priveste spiritul, politicianul si-a luat toate masurile de preventie, mai intai atunci cand s-a recasatorit cu Silvia Chifiriuc, o cantareata cu 26 de ani mai tanara, apoi cand a reusit sa aiba cu aceasta un copil, pe Petrus, care nu a implinit inca trei anisori.

Cheeky Monica se marita cu un englez putred de bogat. Mama gemenelor e in al noualea cer de cand a aflat vestea cea mare. "Shaun a dus-o pe Monica intr-o excursie surpriza la Paris si i-a dat inelul acolo. E un diamant foarte mare! Ma tem ca poate pateste ceva cand merge pe strada, ca atrage atentia si s-au auzit multe rele cu hotii", a precizat Margareta Irimia.