"Burlacul" Edward si-a facut de cap cu o bruneta durdulie! Preludiu in piscina, in vazul lumii. Edward Strohlen, tanarul milionar care a facut furori in cea de-a doua editie a show-ului "Burlacul" (Antena 1), a dat o reprezentatie de zile mari, sambata, la piscina unui club din Snagov. Incitat la extrem de formele unei brunete voluptuoase, barbatul a dat frau liber fanteziilor erotice si putin a lipsit ca restul clientilor sa asiste la o partida de sex live. "Burlacul" Edward a invatat si a aprofundat tot ce i-a predat mentorul sau, mult mai experimentatul Catalin Botezatu. Deschizator de drumuri, dupa ce a facut sex cu Bianca Dragusanu in mare, pe vremea cand ea era doar "blonda lui Bote", designerul pare sa-l fi convins pe invatacel ca merita sa incerce si el senzatiile tari in mediul... acvatic. Asa se face ca sambata, Edward a profitat din plin de faptul ca a mers insotit la o piscina, la Snagov, si ore intregi a repetat ce l-a invatat Botezatu. Partenera lui nu a fost Ana Maria Savu, blonda care i-a sucit mintile pe parcursul emisiunii "Burlacul" si care, in urma cu cateva saptamani, i-a refuzat oferta de a se impaca, ci o bruneta durdulie si lipsita de inhibitii. In ciuda faptului ca au avut in permanenta spectatori, cei doi au transpus in realitate o fantezie sexuala de toata indrazneala.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

L-a cucerit cu formele ei rubensiene! Un tanar "sexos" i-a facut plinul Oanei Roman. Nimeni nu o poate tine in loc pe marea petrecareata Oana Roman, mai ales ca a venit vara si isi poate etala formele generoase. Imbracata cu un maiou care lasa multe zone neacoperite si o fusta pana in pamant, Oana a intrat mandra in benzinarie la bordul masinii ei de teren. Avea si motive, deoarece pe locul din dreapta trona trofeul ei, un tinerel chipes. Mai mult, tanarul a demonstrat ca nu este captiv si a iesit de bunavoie sa-i faca plinul partenerei. Fericita, fiica fostului prim-ministru s-a ocupat ea de nota de plata in benzinarie. Nu se stie daca si la cel care i-a facut plinul a ajuns vreun ban.

Andreea Antonescu a ramas traumatizata! Vezi ce sechele are din perioada Andre! Perioada Andre se pare ca nu a fost una deloc usoara nici pentru frumoasele componente. Andreea Antonescu recunoaste ca a ramas cu mari probleme, chiar sechele. Vedeta, care s-a imbracat in acea perioada numai in roz si in haine cu foarte mult sclipici, acum nu mai poate vedea in fata ochilor aceasta culoare. "Am sechele! Nu vreau sa mai vad haine roz. Nu mai pot imbraca haine cu paiete, cu sclipici. Nu mai pot imbraca. La pantofii cu toc foarte inalt nu pot renunta. Stii cum se numesc, nu? Bucuria piticilor", a spus Andreea Antonescu.

Atentie se ia! Bianca Dragusanu, gravida 100%! Vezi gestul care in cateva luni ar putea s-o transforme in mamica! Bianca Dragusanu vrea cu orice pret sa-i ofere lui Adrian Cristea un mostenitor. Vedeta a facut un gest care a dat-o de gol si s-ar putea ca peste cateva luni sa o vedem in postura de mamica. Bianca Dragusanu a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie in care apare la mare, la plaja, alaturi de o prietena gravida. Iubita lui Cristea a tinut neaparat sa puna mana pe burtica viitoarei mamici stiind ca o vorba din batrani spune ca, daca atingi burta unei gravide, se ia si in curand o sa ramai si tu insarcinata.

Uite cat de sexy e Andreea Banica la plaja! Andreea Banica se racoreste la mare, in orasul ei natal, unde face plaja pentru a avea un bronz perfect. Cantareata de plictiseala la plaja si-a facut o poza sexy pentru fanii ei, carora le arata apusul de la Eforie Sud, acolo unde ea se relaxeaza in acest weekend calduros. Chiar daca este ingrozitor de cald afara, vedeta are parul lung si balai desfacut, pe spate, dar se protejeaza de razele soarelui cu ochelari.

Imaginile care iti vor incinge ziua! Mihaela Radulescu a fost zapacitor de sexy. Uite cum arata intr-o rochie fara sutien si in costum de baie. O noua duminica, o noua aparitie de senzatie a Mihaelei pe micul ecran. Si de aceasta data, la emisiunea sa de la Realitatea TV, vedeta de televiziune a avut o tinuta semnata de Dana Budeanu. Astazi, Mihaela Radulescu a ales o rochie mulata, corai, pe un umar. La aceasta tinuta, ea a purtat parul natural, cret, prins lejer, si o pereche de pantofi nude cu platforma. Prezentatoarea emisiunii "Alegerile Mihaelei" a etalat, asa cum ne-a obisnuit, o silueta perfecta, bine definita. Pielea sa bronzata era scoasa in evidenta de culoarea rochiei, iar sfarcurile se puteau distinge prin materialul fin. Emisiunea se filmeaza intr-un parc de distractii, pentru ca cei care o urmaresc sa aiba parte de senzatii tari.