S-a fotografiat in toate pozitiile pentru a-si admira musculatura. Bianca nu se mai satura de trupul ei. Bianca Dragusanu este mai in forma decat oricand. Strat adipos nu a existat in ultima vreme pe trupul ei, asa ca nu a avut ce sa topeasca, insa musculatura I s-a tonifiat sI I s-a definit datorita orelor lungi de antrenament in sala de dans. Roscata a postat pe pagina personala de Facebook cateva fotografii pe care ea insasi sI le-a facut, privindu-se in oglinda uriasa care o ajuta sa-si auto-corecteze miscarile in timpul pregatirilor. Integral in Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Daniela Crudu socheaza! Uite cat de slaba a ajuns. E frumoasa, e sexy, insa a slabit mult prea mult in ultima vreme. Luni seara, la emisiunea lui Capatos, Cruduta a afisat o silueta filiforma, in timp ce gatea clatite in direct. Imbracata in pantaloni, bruneta "pacatoasa" a socat. Nu de alta, dar picioarele ei extrem de subtiri si oasele care au devenit extrem de vizibile i-au facut pe fanii emisiunii sa o critice dur. "Doamne, cat a slabit! Sa nu-si rupa mana cu tigaia aia:)))", "Saraca, numai silicoanele au ramas de ea!" sau "Slaba rau, i se vad oasele", sunt doar cateva dintre comentariile acide ale oamenilor care au vazut fotografia, informeaza Libertatea.

"Tatoasa" din Prahova a slabit 17 kilograme in cinci luni! In loc sa-si taie din sani, a preferat sa faca sute de ture de stadion si kangoo jumps. In ultimele cinci luni, Oana s-a ambitionat si s-a apucat serios de sport. In plus, frica de o operatie a determinat-o sa alerge ca un atlet de performanta. Zi de zi s-a dus pe stadionul Caraiman din Busteni si a facut cate 10 - 12 ture. Pentru ca nu era destul, seara se ducea la kangoo jumps. Asa a ajuns sa slabeasca 17 kilograme in cinci luni, scrie Cancan.

Lucian Viziru: "Tania Budi nu e priceputa la pat!". Lucian Viziru continua sa o atace pe Tania Budi. Dupa ce zilele trecute a dezvaluit ca a facut menage a trois cu aceasta si cu o alta femeie, in urma cu trei ani, fostul cantaret a facut alte dezvaluiri picante din relatia pe care a avut-o cu blonda. Invitat luni, in emisiunea "Happy Hour", Lucian Viziru a spus ca adevarata fata a Taniei Budi nu este cea pe care o afiseaza la tv, relateaza Libertatea.

Mariana Moculescu a facut dus in direct la Maruta! Mariana a acceptat sa se spele intr-o cabina de dus improvizata de Maruta. Cu un body provocator, Mariana a facut dus pentru ca alta posibilitate de a se splala nu avea. "Ah, ce bine ma simt. Va multumesc pentru acest gest umanitar, chiar este un gest umanitar.", a spus Mariana Moculescu, la Happy Hour, relateaza Cancan.

A crapat rochia pe ea! Cea mai sexy aparitie de la Premiile Emmy 2012 a trecut printr-un moment penibil. Surpriza serii de la Premiile Emmy 2012 a fost actrita Sofia Vergara care a aratat impecabil intr-o rochie, creata de Zuhair Murad, de culoare bleu. Nimeni nu a stiut insa ca inainte cu 20 de minute inainte ca evenimentul sa inceapa, Sofia a trecut prin clipe de groaza. Continuarea in Cancan.