Povestea fabuloasa a unei foste chelnerite cu origini romane! E lesbiana si are o avere de 30 de milioane de dolari. Suze Orman este una dintre cele mai respectate vedete de televiziune din SUA! Ea a produs "The Suze Orman Show", una dintre cele mai vizionate emisiuni din istoria CNBC si a luat doua premii Emmy. Suze a fost invitata speciala a lui Oprah si a lui Larry King, dar foarte putina lume stie ca are origini romane! Ea s-a nascut acum 61 de ani in Chicago. Tatal ei, Morrie, era un emigrant rus, in vreme ce mama ei, Ann, era romanca. Suze Orman si-a inceput ascensiunea de jos. A fost multa vreme chelnerita, dupa care si-a deschis propriul restaurant cu bani imprumutati de la prieteni. Tot timpul, insa, era pasionata de domeniul financiar, unde a patruns la inceputul anilor '80 prin Merrill Lynch, o divizie a Bank of America, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ada Condeescu, printre cei mai buni 10 actori din Europa. Ada Condeescu este unul dintre cei zece actori europeni selectionati in programul Shooting Stars, ce va avea loc in perioada 9 - 11 februarie 2013, in cadrul Festivalului International de Film de la Berlin. Actrita, in varsta de 24 de ani, a fost selectata in programul care a lansat de-a lungul anilor carierele internationale ale lui Rachel Weisz, Daniel Craig, Carey Mulligan, Melanie Laurent. "Ar trebui sa fie cea mai importanta rampa de lansare pentru cariera internationala. Nu vreau sa plec din tara, dar imi doresc foarte mult sa lucrez in Londra", a declarat Ada Condeescu la Observatorul de la Antena 1. Ada devine astfel al cincilea actor roman selectat in prestigiosul program, dupa Ana Ularu (2012), Dragos Bucur (2009), Anamaria Marinca (2008) si Maria Popistasu (2007), anunta Libertatea.

Roxana Ionescu si-a luat un sutien mult prea mic si i-a iesit un san pe afara! Telespectatorii Pro Tv vor avea parte de un adevarat spectacol in noaptea de Revelion. In noaptea de Revelion, telespectatorii Pro Tv se vor intalni cu pestisorul de aur care le va implini cele mai jucause dorinte. "Eu de Revelion nu dorm" spun Andra si Catalin Maruta, care impreuna cu pestisorul de aur, alias Antonio Dos Santos, membru al baletului Edi Stancu, vor face o magie valabila doar in seara de Revelion, astfel ca fiecare invitat va putea fi cine viseaza sa fie si va putea face ce si-a dorit tot anul sa faca. Seara va fi fierbinte, pentru ca pestisorul de aur va implini multe din dorintele arzatoare ale barbatilor din Romania. Doua dintre cele mai dorite femei din Romania, Nicoleta Luciu si Roxana Ionescu, vor acapara atentia si privirile tuturor cu un moment de streaptease, informeaza Cancan.

Ce "bunaciuni" se cearta pe Berlusconi! "Se insoara cu mine". "Ba nu, cu mine!" O fosta iubita a lui Silvio Berlusconi sustine ca logodna acestuia cu o prezentatoare tv, anuntata recent, este doar un exercitiu de imagine in contextul campaniei electorale, afirmand intr-un interviu ca fostul premier italian se va casatori cu ea. "Francesca Pascale (actuala partenera a lui Berlusconi - n.red.) a castigat doar o lupta; in final, Silvio Berlusconi se va casatori cu mine", a declarat Katarina Knezevici, in varsta de 22 de ani, fosta "Miss Muntenegru" si fosta prietena a lui Berlusconi, scrie Click.

Cu sanii aproape iesiti din sutien, Bianca si-a desfacut larg picioarele in fata lui Victor Slav. In noaptea de Revelion, telespectatorii Pro Tv se vor intalni cu pestisorul de aur care le va implini cele mai jucause dorinte. Bianca Dragusanu si Victor Slav vor incince atmosfera alaturi de multe vedete consacrate. "Eu de Revelion nu dorm" spun Andra si Catalin Maruta, care impreuna cu pestisorul de aur, alias Antonio Dos Santos, membru al baletului Edi Stancu, vor face o magie valabila doar in seara de Revelion, astfel ca fiecare invitat va putea fi cine viseaza sa fie si va putea face ce si-a dorit tot anul sa faca. Fiecare se poate juca de-a celalalt, poate face glume la modul simpatic de felul de a fi al colegului invidiat si de talentul acestuia. Vedete din toate zonele de spectacol vor avea ocazia de a face haz de colegul de breasla si de a imita haios antrenori, concurenti, jurati, masterchefi sau staruri in delir, anunta Cancan.