O cantareata celebra de la noi a jucat intr-un film de Hollywood! A facut parte in urma cu multi ani, pe cand nu era decat o adolescenta, dintr-o trupa adulata de milioane de copii, insa acum se pare ca i-a luat-o inainte colegei ei care se bucura momentan doar de succes pe plan national. Celebra solista a jucat intr-un film peste Ocean si se pregateste pentru marea lansare. Nu am mai vazut-o in ultima perioada in peisajul monden romanesc deoarece Andreea Antonescu, fosta jumatate a trupei Andre, se afla in America, unde a filmat un scurtmetraj, "A night with little Richard", scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Prigoana si-a facut cadou un Maybach de 380.000 euro. Familia Prigoana s-a apucat serios de cumparaturi. Dupa ce fiul cel mare, Hororius (25 de ani), si-a achizitionat de curand un bolid de lux, estimat la 200.000 de euro, tatal, Silviu Prigoana, a fost surprins de fotoreporterii Click! la volanul unui Maybach 57 S nou-nout. Acesta costa in jur de 380.000 de euro. Se vede treaba ca afacerile familiei Prigoana merg ca pe roate! Cel putin asa se vede din exterior, daca e sa ne luam dupa ultimele achizitii ale lui Silviu si Honorius Prigoana.

Adolescenta furata! Simona Trasca a fost violata la 16 ani: "Nu mi-am revenit nici acum". Acum 17 ani, Simona Trasca si doua prietene de-ale ei au fost violate de trei malaci din lumea interlopa. Cei trei barbati le-au abordat pe Simona si pe prietenele ei la iesirea dintr-un club. Acestia le-au invitat sa mearga cu ei, fetele au refuzat, iar interlopii le-au luat pe sus! Tinerele au fost duse intr-o camera de hotel unde au fost supuse abuzurilor sexuale. "Ma doare. Plangeam intruna si de pe geamul hotelului vedeam lacul. Imi spunea ca daca nu tac ma taie si ma arunca in lac. Ma afecteaza, nu mi-am revenit nici acum, chiar si dupa 17 ani", informeaza Cancan.

Unul dintre cei mai frumosi barbati de la noi: "Am suferit din dragoste pentru ca am pitici pe creier". Este unul dintre cei mai frumosi barbati din Romania, insa acest lucru nu-l cruta de una dintre cele mai grave "boli": suferinta din dragoste. Vladimir Draghia, considerat a fi printre burlacii cei mai frumosi din showbizul romanesc, a marturisit faptul ca a suferit din dragoste, "boala" care l-a "aruncat" intr-o depresie cumplita in urma cu cateva luni. Fostul "burlac" de la Antena 1 a lasat sa se inteleaga insa in confesiunea lui, ca nu s-a pus problema unei iubiri neimpartasite si ca suferinta a fost provocata de capriciile lui emotionale. Asa se face ca s-a despartit de cea pentru care nutrea sentimente de dragoste, iar ruptura l-a inspirat sa scrie o poezie, scrie Liberatatea.

O veste-soc! Sidney Poitier e pe moarte. In varsta de 85 de ani, legendarul actor american Sidney Poitier este in stare grava. "Isi traieste ultimele clipe", a spus o sursa citata de "Showbizspy". Starul a cazut recent si s-a lovit ingrozitor la cap. Sidney Poitier nu este numai primul actor de culoare laureat al premiului Oscar, ci si cel mai in varsta actor inca in viata care a obtinut ravnitul trofeu, anunta Click.

VIDEO incredibil!!! Modelul super-sexy Bar Refaeli, in ipostaze intime cu un grasun tocilar! Vezi ce a patit blondina! Fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio, 27 de ani, apare intr-un filmulet in care saruta un tocilar grasun, in timp ce-si arata picioarele provocatoare si decolteul generos. Nu va speriati, este vorba despre un spot publicitar ce o are ca protagonista pe Bar. Clipul de 30 de secunde ce promoveaza o firma de web hosting incepe cu o femeie ce le face cunostinta celor doua personaje, scrie Cancan.